Varrettomat Tennarit

10 osumaa

.

Lyle&Scott kengät - tyyliä Skotlannista

Lyle&Scott kengät tunnetaan keltaisesta kotka-logostaan, joka on noussut tyylin ja laadun symboliksi niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Kansainvälinen skottimerkki tarjoaa klassisia jalkineita, joiden tunnuksena on aimo annos arjen eleganssia.

Lyle&Scott - modernia suunnittelua perinteitä kunnioittaen

Lyle&Scott kengät ovat skotlantilaisen Lyle & Scott -merkin taidonnäyte. Brändi syntyi jo lähes 150 vuotta sitten Skotlannin Hawickissa. Yrityksen nimi juontaa sen perustajista, William Lylesta ja Walter Scottista. Lyle&Scott onkin menestystarina, jossa yhdistyy klassinen brittiläinen räätäliperinne ja moderni suunnittelu. Vuonna 1967 markkinoille tuodut golf-asut saivat heti suuren suosion tunnettujen golfaajien, kuten Greg Normanin, keskuudessa. Brändin historiaan liittyy myös muita suuria nimiä, sillä sen suunnittelijoihin kuuluvat esimerkiksi ranskalainen haute-couture-mestari Christian Dior sekä amerikkalainen huippusuunnittelija Michael Kors. Nykyisin merkki ammentaakin paljon historiallisista arkistoistaan, joissa näkyy alan kärkinimien osaaminen. Lyle&Scott on pysynyt huipulla kauan - eikä loppua näy, sillä monet julkisuuden henkilöt pitävät sitä lähes hovihankkijanaan.

Lyle&Scott kengät - tyyliä ja mukavuutta

Tämän merkin kengät ovat todella helposti yhdisteltävissä, sillä niiden tyyli ja värimaailma ovat klassisen harmonisia. Valitse nauhallinen umpikenkä tai jalkaan nopeasti sujautettava kangaskenkä - molemmat sopivat täydellisesti niin suorien housujen, farkkujen kuin shortsienkin seuraksi. Lyle&Scott Findon on perinteinen mutta samalla modernin trendikäs nahkakenkämalli, joka täydentää minkä tahansa asukokonaisuuden. Kesän lämpöisiin päiviin on hyvä valita kevyt ja hengittävä vaihtoehto: kangaskenkä tuntuu jalassa miellyttävältä koko pitkän päivän ajan. Jos nenälläsi ovat Lyle&Scott kehykset tai päälläsi Lyle&Scott poolopaita tai neule, saman merkin kengät ovat toki kuin piste i:n päälle tyyliisi. Tuo arkeesi ripaus brittiläistä eleganssia ja ajatonta särmää - valitse Lyle&Scott kengät ostoskoriisi jo tänään.

Hoida hyviä kenkiä oikein

Kun olet hankkinut laadukkaat Lyle&Scott kengät, muistathan myös huolehtia niistä hyvin! Voit pidentää kenkien käyttöikää huomattavasti hoitamalla niitä oikein. Kengät on aina hyvä käsitellä suoja-aineella ennen käyttöönottoa. Hoida jalkineitasi myös jatkossa eri materiaalien edellyttämillä tavoilla: nahkakenkää kannattaa käsitellä värilankilla tai vaaleita materiaaleja värittömällä hoitoaineella. Kangaskenkiä voi huoletta pyyhkiä kostealla rätillä ja miedolla saippualiuoksella. Mokkakenkien hoitoon puolestaan sopii parhaiten mokkasieni ja mokkanahan värillinen tai väritön hoitoaine. Jos kenkäsi ovat pölyiset, teet niistä hetkessä uuden näköiset pyyhkäisemällä pintalian pois kenkäharjalla. Kengät kannattaa säilytyksen ajaksi laittaa lestiin, jotta niiden muoto pysyisi ryhdikkäänä. Kun noudatat hoito-ohjeita, päästät laatukengät oikeuksiinsa. Kenkiesi kunto kertoo sinusta enemmän, kuin uskallat arvatakaan!

Lyle&Scott kengät netistä Footwayltä

Osta Lyle&Scott kengät näppärästi suoraan netistä! Footway tarjoaa laajan valikoiman laatujalkineita täyden palvelun verkkokaupassa. Meille on tärkeää, että saat unelmiesi ostokset mahdollisimman pian käyttöön: siksi tarjoammekin nopean ja ilmaisen toimituksen. Jos jostain syystä et olisi varma hankinnastasi ja haluat tutustua siihen rauhassa kotona, saat myös 180 päivän palautusoikeuden käyttämättömille tuotteille. Voisiko shoppaileminen olla hauskempaa ja jouhevampaa? Käy siis mukaville ostoksille Footwayn valikoiman pariin!

Sivu 1 / 1

10 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK