Varrettomat Tennarit

2 osumaa

Gram kengät säilyttävät aina tyylikkyytesi

Gram kengissä näytät tyylikkäältä ja muodikkaalta aina, riippumatta siitä mihin asuun haluat pukeutua. Gram on kenkämerkki, joka on suunniteltu tuntumaan mukavalta jalassasi koko pitkän päivän, päivästä toiseen. Kaiken lisäksi Gram on herkkupala, jonka tyylikkyyteen on panostettu mitä tehokkaimmin keinoin. Tutustu Gram-valikoimaamme jo tänään ja löydä juuri sinun tyyliisi sopivat katseenvangitsijat!

Gram kengät saavat inspiraationsa skandinaavisen puhtaista linjoista

Tukholmassa perustettu Gram suosii muotoilussaan skandinaavisia, puhtaita linjoja. Gram kengät on valmistettu todella hyvällä maulla, jokaisen trenditietoisen suureksi iloksi! Kenkämerkki valmistaa jalkineita niin naisille kuin miehillekin, ehdottomaan ja tinkimättömään laatuunsa panostaen. Olisivatko yksiväriset ja pelkistetyt vai upean värikkäästi kuvioidut Gram kengät sinun mieleesi? Meiltä voit valita haluamasi mallin useiden vaihtoehtojen joukosta.

Asuvalintoihin helposti yhdistettävät Gram kengät

Gram kengät sopivat yhdistettäviksi mekkoon tai hameeseen taikka yhtä hyvin chinojen tai lempishortsiesi kanssa. Näin voit valita nämä uudet suosikkikenkäsi mukaan moneen tulevaan tilanteeseen asuvalinnastasi huolimatta! Käytännöllisistä ja kestävistä materiaaleistaan tunnetut Gram sneakerit on myös varustettu kestävillä kumipohjilla, jotka tarjoavat kengille optimaalisen pidon. Valikoimasta löytyy malleja niin miehille kuin naisillekin.

Gram kengät verkossa Footwayllä

Gram-kenkävalikoimamme odottaa sinua mukaansa erityisen inspiroivalle ja värikkäälle retkelle. Voit tilata haluamasi Gram kenkäparin vaivattomasti Footwayltä ja mikä parasta, tämän kenkämerkin valitessasi voit olla varma niin laadusta kuin kenkien katu-uskottavuudestakin. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

488g
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK