Varrettomat tennarit

1 osumaa

Urheilulliset Le Coq Sportif kengät

Le Coq Sportif kengät sopivat urheilullisille ihmisille, jotka haluavat kuitenkin olla tyylikkäitä. Le Coq Sportif on antanut rakkautensa urheilua kohtaan näkyä kenkien valmistuksessa jo yli vuosisadan ajan.

Laadukkaita kenkiä yli sadan vuoden ajan

Le Coq Sportif kengät juontavat juurensa jo 125 vuoden taakse. Tämä ranskalainen merkki on laittanut sielunsa ja rautaisen ammattitaitonsa valmistamiinsa kenkiin, ja sen vuoksi kengät ovatkin niin laadukkaita. Le Coq Sportif valmistaa kenkiä urheilulliseen menoon, mutta ne sopivat toki vapaa-aikaankin tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. On urheilulajeja, joissa kyseisen merkin kenkiä käytetään enemmän kuin muualla. Tällaisia lajeja ovat jo vuosikymmenten ajan olleet rugby, tennis, jalkapallo ja pyöräily. Merkki ei siis valmista ainoastaan sporttisia kenkiä, vaan Le Coq Sportif seuraa myös muotia herkeämättä. Kenkiinkin ollaan onnistuttu saamaan tämä loistava sekoitus kauneutta ja sporttisuutta. Toki kenkiin on otettu vaikutteita myös Ranskasta, joka on yksi muodin johtavista maista. Nämä jalkineet ovatkin ainutlaatuinen sekoitus monia elementtejä: urheilullisuutta ja trendikkyyttä.

Le Coq Sportif kengät urheilulliseen menoon

Le Coq Sportif tarjoaa kenkiä monenlaiseen urheiluun mutta myös rentouttavaan vapaa-aikaan. On joukossa toki kiilakorolla varustettuja vaihtoehtojakin, jotka sopivat naisellisille naisille. Näissäkin kengissä näkyy kuitenkin urheilullisuus. Kaikista suosituimpia Le Coq Sportifin kengistä ovat kuitenkin tennarit. Le Coq Sportif tennarit käyvät niin lenkkeilyyn, pallopeleihin kuin lämpimän kesäpäivän viettoon kavereiden kanssa. Tennareita on saatavana niin naisten kuin miesten malleissa. Osa malleista sopii liikunnallisempaan menoon kuin toiset. Suosittuja ovat toki muutkin Le Coq Sportifin kengät. Esimerkiksi Le Coq Sportif Bolivar Classic on nimensä mukaisesti klassikkokenkä, jota on saatavana monessa eri värissä. Kyseiset kengät sopivat todella hyvin juoksemiseen laadukkaan kumipohjansa ja mukavan sisämateriaalinsa ansiosta.

Sporttikenkiä helppohoitoisissa materiaaleissa

Le Coq Sportif kengät on valmistettu helppohoitoisista materiaaleista, ja ne myös tuntuvat mukavalta jaloissa. Useat kengät on valmistettu synteettisestä materiaalista tai nahasta. Synteettistä materiaalia ei tarvitse hoitaa sen erikoisemmin, mutta nahkakenkiä on hyvä hoitaa niiden vaatimalla tavalla. Nahalle on saatavana erityisiä hoitoaineita, kuten voiteita ja vahoja. Nahkakengät olisikin hyvä pyyhkiä hoitoaineella parin kuukauden välein käytöstä riippuen. Lisäksi pölyn ja lian voi pyyhkäistä pois nahkakenkien pinnalta jokaisen käytön jälkeen. Kengät pysyvät parempina, kun ne säilyttää joko kenkähyllyssä tai kenkälaatikossa, jossa ne ovat tulleet. Sen lisäksi kenkiin voi ostaa lestin, jolla ne saa pysymään muodossaan myös silloin, kun niitä ei käytetä. Le Coq Sportifin kengät on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joten oikealla hoidolla ne säilyvät hyvänä vuosien ajan.

Le Coq Sportif kengät netistä Footwayltä

Le Coq Sportif kengät saat netistä Footwayltä. Footway on kenkäkauppa, jolla on laaja valikoima kiinnostavia, klassisia ja erikoisia malleja! Nettishoppailun hyviin puoliin kuuluu nopea ja ilmainen toimitus. Kaikilla tuotteilla on jopa 180 päivän palautusoikeus, ja myös palauttaminen on ilmaista. Tule sinäkin tutustumaan Footwayn valikoimaan ja osta Le Coq Sportif kengät, jotka saat nyt halvalla suoraan verkosta. Footwayltä ostamalla sinäkin voit säästää selvää rahaa - eipä siis muuta, kuin lämpimästi tervetuloa!

Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK