Korkeavartiset tennarit

7 osumaa

Primigi lastenkengät

Primigi kengät lapsille

Kaikenikäisille lapsille kenkiä valmistava italialainen Primigi huolehtii lapsesi jaloista. Tuotemerkin kengät ovat kevyen miellyttävät ja joustavat, jotta kenkä olisi jalalle anatomisesti ihanteellinen. Kasvavalle jalalle on tärkeää, että mahdollisimman ergonomisesti muotoiltu kenkä tukee sen kehitystä oikealla tavalla. Prigimille tämä on prioriteetti, ja niinpä merkin kengät ovat monelle ensiaskelkenkien ostajalle itsestään selvä valinta.

Primigi kengät – lapsen askelin kenkien maailmaan

Italiassa vuonna 1976 perustettu tuotemerkki Primigi on innovatiivisten lasten kenkien tiennäyttäjä ja johtotähti sekä Italiassa että maailmalla. Klassinen italialainen design ja pitkiin perinteisiin perustuva, vahva käsityötaito teki merkistä nopeasti lapsiperheiden suosiman jalkinebrändin. Ensimmäinen Primigi-liike avattiin vuonna 2007, ja valikoimaan kuului kenkien lisäksi lastenvaatteita ja asusteita. Primigin tuotevalikoima on suunnattu erityisesti 0-14-vuotiaille lapsille, joille on helppo löytää kaikki tarpeellinen saman valmistajan valikoimasta. Huolellisen suunnittelutyön lopputuloksena syntyvät perinteiset tuotteet ovat hauskoja ja leikkisiä. Primigi siirtyi vuonna 2011 Italialaisen IMAC Spa:n omistukseen, mikä vahvisti entisestään Primigin osuutta markkinoilla. Primigi, joka tunnetaan maailmalla korkealaatuisena tuotemerkkinä, on nostanut IMAC Spa -brändin tunnettuutta ympäri maailman!

Eloisat ja leikkisät Primigi kengät lapsille

Miksi pukisit lapsellesi värittömät ja persoonattomat kengät, kun voit hankkia lapsen jalkoja koristamaan Primigin pirteän iloiset jalkineet. Nämä leikkisän eloisat kengät sisältävät paljon muutakin, kuin hauskan ulkoasun, sillä ne istuvat lapsen jalassa mukavasti, kestävät käytössä ja pitävät pienet jalat kuivina. Kenkien anatomisesti oikeanlainen muotoilu tukee jalkoja juuri tarpeellisen määrän, jolloin jalka saa kaiken tarvitsemansa avun. Tuotemerkin mukavat ja hienot kengät sopivat erinomaiset niin esikouluun, kouluun kuin vapaa-ajan käyttöönkin. Lisäksi saatavilla on useita eri malleja, joita on helppo yhdistellä eri asujen kanssa, mm. Primigi ballerina mekkojen ja leggingsien kanssa tai tennarimalliset kengät farkkujen, shortsien ja ulkoiluvaatteiden kanssa.

Primigi kengät – iloa ja väriä pukeutumiseen

Täydennä lapsesi pukeutumista hankkimalla hauskan väriset Primigi-merkkiset lastenkengät Footwayn laajasta valikoimasta. Iloisen ulkoasun lisäksi tuotemerkin kengät auttavat lapsesi jalan kehityksessä ja takaavat tukevan askelen eri tilanteissa. Löydät valikoimastamme toinen toistaan iloisempia värivaihtoehtoja, kuten esimerkiksi pirteitä punaisia kenkiä, sekä ruskeita, sinisiä, hopeisia, pinkkejä, harmaita ja mustia kenkiä. Lisäksi kenkiä löytyy nauhoilla, tarroilla, soljilla ja kätevillä vetolenkeillä varustettuna. Kauniit yksityiskohdat, kuten koristeompeleet, koristekivet ja erilaiset merkit kruunaavat Primigin lapsille suunnitellut kengät.

Primigi kengät hankit Footwayn verkkokaupasta

Piristä lapsesi jalkinevalikoimaa ja tilaa hänelle laadukkaat Primigin suunnittelemat lastenkengät Footwayn mittavasta tuotevalikoimasta. Tutustu brändin ihastuttavaan jalkinevalikoimaan ja yllätä lapsesi uusilla ja iloisen värisillä kengillä. Tiedäthän myös, että kaikkia meidän sivuillamme esitettyjä tuotteita on aina saatavilla? Tuotteiden toimitus ja palautus ovat maksuttomia, ja ripeä asiakaspalvelumme on myös kätevästi tavoitettavissa. Toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään ostoksia osoitteessa Footway.fi!

Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK