Chukka Sneakerit

4 osumaa

Tyylikkäät Hummel kengät

Hummel kengät jatkavat voittokulkuaan alati muuttuvassa muodin maailmassa. Urheiluvarusteita valmistava Hummel on tunnettu nimi urheilu- ja katumuotimaailmassa. Hummelin tennarit ja lenkkarit ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja mukavia käyttää.

Hummel kengissä näkyy osaaminen

Jo vuodesta 1923 urheiluvarusteita valmistanut Hummel teki vuonna 2006 uuden aluevaltauksen ja esitteli maailmalle ensimmäisen Streetwear-tennarikokoelmansa. Siitä lähtien kengät ovat olleet suuressa suosiossa lasten, nuorten ja aikuisten parissa, eivätkä todellakaan syyttä. Hummel kengät nimittäin valmistetaan ihastuttavissa väreissä ja tyylikkäästi muotoiltuna. Kengissä näkyy ja tuntuu vuosikymmenten osaaminen. Kengät ovat mukavat jalassa, ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että kenkä kestää käytössä hyvin ja on helppohoitoinen. Hummelin kenkämallistossa yhdistyvät Hummelin perintö urheiluvarusteiden valmistajana, viime vuosikymmenen katumuoti sekä laadukkaat materiaalit, kuten kestävä nahka tai helppohoitoinen nappanahka. Tämän vuoksi kengät sopivatkin niin arkikäyttöön kuin juhlatilaisuuksiin. On siis monia syitä, miksi Hummel on ollut suuri nimi kenkämuodin parissa jo pitkään.

Hummel kengät kaiken ikäisille

Hummel valmistaa kenkiä, jotka sopivat aivan kaiken ikäisille. Samalta merkiltä saa siis kengät koko perheelle. Valikoimasta löytyy lenkkikenkiä mutta myös naisellisia kenkiä esimerkiksi pastellisävyissä. Täytyy kuitenkin muistaa, että jopa naiselliset kengät ovat silti säilyttäneet sporttisuutensa. Suosituimpia ja tunnetuimpia kaikista ovat Hummel tennarit. Niitä saa niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Tyylikkään väriset ja muotoiset tennarit voi yhdistää niin housuihin kuin myös hameeseen tai mekkoonkin. Jos haluaa hieman korkeammilla varsilla varustetut tennarit, valintasi on silloin Hummel Stadil. Stadil kenkiä löytyy niin naisille kuin miehille. Niitä saa jopa glitterillä koristeltuna, joten on varmaa, että jokaiselle löytyvät tästä tarjonnasta suosikkikengät. Hummelin valikoima on laaja, ja kengät laadukkaita.

Laadukkaat Hummel kengät

Hummel kengät ovat tunnetusti laadukkaasti valmistettuja. Ne kestävät aikaa ja käyttöä, ja siksi ne sopivatkin hyvin niin juoksemiseen kuin muuhunkin urheiluun vapaa-aikaa unohtamatta. Hummel kengissä käytetään materiaalina joko nahkaa tai nappanahkaa. Kenkiä kannattaa hoitaa säännöllisesti nahan hoitoon tarkoitetulla aineella, kuten vahalla tai voiteella. Kun kengät pyyhkii niillä, säilyy nahalle ominainen kiilto. Kiillottaminen kannattaa tehdä parin kuukauden välein. Kengät kannattaa tosin pyyhkiä kuivalla pyyhkeellä jopa jokaisen käyttökerran jälkeen. Tällöin lian ja pölyn saa välittömästi pois kengän pinnalta, jolloin ne eivät pinty. Muuten kenkiä kannattaa säilyttää joko kenkähyllyssä tai kenkälaatikossa. Näin ne pitävät muotonsa ja pysyvät hyvinä. Nahka on kuitenkin materiaalina kestävä, joten sen kummoisempia hoitotoimenpiteitä ei tarvita.

Hummel kengät netistä Footwayltä

Osta Hummel kengät Footwayltä ja säästä rahaa. Footwayn hintataso on nimittäin kohtuullinen, vaikka kaikki tuotteet ovatkin laadukkaita. Footwayltä saat myös nopean ja ilmaisen toimituksen. Tuotteilla on 180 päivän palautusoikeus, joten voit tutustua kenkiin rauhassa. Myös palauttaminen on ilmaista, joten siitä koituvia kustannuksiakaan ei tarvitse miettiä. Tutustu siis valikoimaan ja löydä omat suosikkisi. Meiltä löydät kengät koko perheelle yhdellä ja samalla kerralla!

Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK