Think!, Chukka Sneakerit

1 osumaa

Think! kengät - mukavuutta ja tyylikkyyttä jaloillesi

Think! kengät tarjoaa hillittyä, mutta omaperäistä designia yhdistettynä ennenkuulumattomaan mukavuuteen. Sopivan tyylikkäitä, aavistuksen erikoisia, ennen kaikkea laadukkaita ja mukavia kenkiä jaksaa ja haluaa käyttää uudestaan ja uudestaan!

Ajatusta, designia ja istuvuutta

Think! on persoonallisen tyylikäs kenkämerkki. Ympäristötietoinen ja kestävään kehitykseen pyrkivä tuotemerkki on perustettu jo 20 vuotta sitten, ja tuotannon visiona on ollut panostus laatuun ja jalkojen hyvinvointiin. Think! kengät todistavat: myös terveyskengän kriteerit täyttävä jalkine voi todella olla tyylikäs, jopa kaunis! Merkki on halunnut säilyttää tuotannossaan ympäristötietoisen, anatomisen, ortopedisen ja manuaalisen lähestymistavan. Tämä tarkoittaa sitä, että massatuotannon sijaan jokainen kenkä tehdään manuaalisesti - ei ihan käsityönä, mutta lähellä sitä. Ihmisen vahva läsnäolo näkyy kenkien laadussa ja malleissa: mallit on tehty jalalle, ei noudattamaan vaihtuvia muotitrendejä. Monipuoliset kenkämallit eivät silti ole tylsiä eivätkä yksitoikkoisia, päinvastoin! Laadukkaat materiaalit ja kenkien erinomainen istuvuus takaavat jalkojen hyvänolon. Laajasta valikoimasta löytyy muodikkaita ja monipuolisia laatukenkiä niin naisille kuin miehillekin.

Think! kengät - istuvuus on avaintekijä

Think Cambio naisten työkengät on suunniteltu avokärkisiksi työkengiksi. Nimestään huolimatta näitä mukavia kenkiä voi surutta käyttää kesällä myös sandaaleina. Yksityiskohtia ei ole paljon, mutta ne ovat loppuun asti työstettyjä. Think! työkengän asentoa, kireyttä ja istuvuutta on helppo säätää säädettävillä remmeillä. Tätä ominaisuutta kannattaa käyttää päivittäin, sillä jalat turpoavat päivän mittaan ja niiden koko ja muoto muuttuu jonkun verran. Irrotettava pohjallinen on kiinni kahdella tarralla ja on tarvittaessa vaihdettavissa. Matala korko pitää ryhdissä ja antaa hyvän tuen vartalolle. Sisäpuolen nahka on kasvisvärjätty eikä sisällä kromia. Päällysmateriaali taas on miellyttävän pehmeää nahkaa. Think naisten työkengät ovatkin erinomainen vaihtoehto perinteisille työkengille juuri mukavuutensa ja ajattoman tyylinsä ansiosta.

Think! valmistaa kestäviä, laadukkaita ja ekologisia kenkiä

Think! kengät valmistuksissa käytetään tarkoin valikoituja, laadukkaita ja istuvia lestejä sekä korkealaatuisia materiaaleja. Kenkien valmistuksessa käytetään kasvisvärjättyä nahkaa, joka ei sisällä kromia. Materiaalina nahkaa on oikein hoidettuna lähes ikuista, hyvin jalkaan muokkautuvaa ja ekologista. Pyyhi ja käsittele kengät ennen ensimmäistä käyttökertaa sopivilla tuotteilla. Tämä suojaa materiaalia ja pidentää käyttöikää. Anna kenkiesi levätä, suositus on antaa kenkien levätä säännöllisesti ainakin 48 tuntia. Tämä auttaa materiaalia palautumaan. Jos kenkäsi kastuvat, älä kuivata niitä kuumuuden lähteen lähettyvillä, vaan täytä rypistetyllä sanomalehdillä ja anna kuivua hitaasti huoneenlämpöisessä tilassa. Käytä ainakin kerran viikossa hoitotuotetta ja käsittele kenkäsi perusteellisesti - ei kuitenkaan pikakiiltotuotteilla sillä ne usein kuivattavat nahkaa.

Think! kengät netistä Footwayltä

Osta Think! kengät Footwaylta. Me takaamme nopean toimituksen ja markkinoiden joustavimman palautuksen. Sekä toimitus että palautus ovat ilmaisia. Palautusoikeus jopa 180 päivää! Tilaa mieleisesi kengät, sovittele ja tutki kokoja ja malleja, mieti ja tunnustele, vaihda tarvittaessa kokoa tai mallia, sovita uudestaan ja uudestaan kunnes olet varma. Maksa vasta kun olet valinnut mieleisesi kengät. Valikoimamme on aina varastossa, joten pystymme takaamaan nopean toimituksen.

Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK