Chukka Sneakerit

2 osumaa

Etsitkö tyylipuhdasta muodikkuutta, jossa on tasapainossa laatu ja hinta erinomaisella luotettavuudella? Pysähdy tässä. Tamarikselta löydät kengät kaikkiin tarkoituksiin: arkipäivään, juhlaan ja työhön.

Alku oli Detmoldissa

Saksalaisessa Detmoldin kaupungissa perustettiin 60-luvulla Wortmann KG -niminen yritys. Saksalainen jalkinevalmistaja, jolla on tuotannossaan useita merkkejä ja joka on tänäpäivänä tunnettu ympäri maailman. KG alkoi kasvaa nopeasti perustamisensa jälkeen ja jo viiden vuoden päästä sen liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa - ja varasto 25 000 neliömetriä.

80-luvulla liitettiin yhtiöön Wendel-tehdas Pirmasensin kaupungista ja vuosikymmenen keskivaiheilla liikevaihto ylti jo100 miljoonaan euroon. 90-luvun aikana aloitettiin omassa tehtaassa Pirmasensissa ja alkoi Caprice-merkkisten kenkien valmistus.

2000-luvun alussa panostettiin uuteen merkkiin: Tamaris. Siinä keskityttiin tyylikkäisiin kenkiin hintatietoisille asiakkaille. Tamariksesta tuli äkkiä myyntimenestys.

Rakkautta käsityöhön

Syitä Tamariksen menestymiseen on monia, mutta he itse uskovat, että siinä on kyse vankkumattomasta rakkaudesta käsityöhön ja kenkiin. Tyylipuhtailla kengillä, hyvällä hintatasolla ja innostavilla materiaaleilla on Tamaris-kenkä onnistunut yhdistämään arkipäivän ja ylellisyyden. Catwalkin jalkakäytävään. Valikoima on suuri ja Tamaris tekee useita uusia malleja joka sesongille, kaikki omalla ihanalla tyylillään. Siirrytään hurjasti eri alueilla, tehdään kenkiä arkeen, juhlaan ja liikuntaan. On yksinkertaista löytää omat uudet suosikkinsa näistä kolmesta tuoteryhmästä.

Kaikkia hyviä asioita on kolme

Tamaris on tyylikäs kenkä arkeen ja työhön. Kengät on useimmiten tehty nahasta. Tamariksen tyylille on ominaista muodikas suunnittelu. Tamaris on aktiivisesti viimeksi suunnannut katseensa niille, jotka pitävät urheilullisesta suunnittelusta ja toimivuudesta. Näiden kolmen ryhmänsä kautta tekee Tamaris mahdolliseksi kaikille löytää jotakin - ja olla tyytyväinen. Totuus on, että joka toinen nainen Saksassa omistaa parin Tamaris-kenkiä.

Vastuutaa monella taholla

Wortmann, joka omistaa Tamariksen, tekee paljon työtä vähentääksen vaikutustaan maapallollamme. Heillä on muun muassa läheistä yhteistyötä kengänvalmistajien kanssa, jotka suurimmaksi osaksi ovat Asiassa. Vahvan ympäristötietoisuuden lisäksi Wortman tekee työtä monien muiden seikkojen hyväksi, jotka säätelevät ja synnyttävät hyvän työpaikan.
Työssä on muun muassa hyvät olosuhteet, ei syrjintää, ei lapsityötä, oikeudenmukaiset palkat, turvallista, oikeudenmukaiset työajat ja työntekijöillä mahdollisuus liittyä ammattiyhdistykseen. He tekevät myös työtä lahjontaa ja korruptiota vastaan. Wortmann näkee vastuunsa kaikkialla - ja panostaa kovasti siihen, että sekä asiakkaat että työntekijät viihtyisivät.

Tamaris Footwayllä

Meiltä löydät yli 300 paria Tamaris-kenkiä. Täällä on kaikkea; tyylikkäitä saappaita, korkeakorkoisia suosikkeja, matalia kenkiä, sandaaleja, nilkkureita ja urheilullisia lenkkareita. Sinun on helppoa löytää juuri omat suosikkisi sadoista väreistä ja malleista.

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK