Sneakerit ja urheilukengät

10 522 osumaa

Maailman parhaat kengät?

Sneakerit ovat kenkämaailman kuninkaat. Sopivan trendikkäät, älyttömän suositut ja monikäyttöiset kengät. Täällä Footwayllä olemme koonnet yhteen todella monet sneakerit erilaisilta maahantuojilta. Täältä löytyy malleja Converselta, Nikeltä, Adidakselta, Reebokilta, Vansilta, Pumalta ja monelta muulta merkiltä. Sneakereitä löytyy tuhansissa väreissä, aikuisille ja lapsille.

Tepastele arkeen

Aluksi oli sneakerit vain urheilukengät joiden käyttötarkoitus oli enimmäkseen koriskentillä ja tenniskentillä. Mutta aika pian kuitenkin aloitettiin sneakereitä käyttämään myös arkipäivässä. Nuorekkaan ja sporttisen ulkomuodon vuoksi niistä tuli todella suosittuja. Mainosmies Henry Nelson McKinney antoi nimen kengille, koska ne olivat niin ”hiljaiset” eng. Sneaky ja niiden käyttäjä pystyi hiippailemaan ilman äänen hiventäkään paikasta toiseen, kiitos kumipohjan. Tänäpäivänä sneakerit sopivat melkein kaiken kanssa. Farkkujen, puvun, hameen, shortsien ja kaikkiin tyyleihin, bileisiin, rokkityyliin sekä arkipäivään. Jokaisen vaatekaapista tulisi löytyä sneakerit.

Meidän suositut mallit

Meidän suosituimmat merkit ovat Reebok, Adidas, Nike ja Converse. Reebokilta löytyy klassisen nahkaisia miehille ja naisille ja Adidakselta löytyy taas Superstarit joka on noussut taas suureen suosioon. Superstarit tulivat markkinoille jo 1960-luvulla ja menivät kuin kuumille kiville heti. Nykypäivänä niitä näkyy joka paikassa. Converse Chuck Taylorit taas lanseerattiin vuonna 1917 koripallokengiksi. Nykyään ne ovat hyvä valinta siisteille ja kevyille mutta sporttisille kengille. Nikeltä taas legendaarisin kenkämalli taitaa olla Air Max joka nostaa taas päätän trendiviidakossa, ja ovatkin muuten todella mukavat kengät kävellä ja urheilla.

Täydelliset lastenkengät

Lapsille Hello Kittyt ja Eccot ovat todella hyvä valinta. Kevyet, sporttiset ja ilmavat jotka sopivat hyvin peliin ja leikkeihin. Me jotka rakastamme kenkiä olemme tyytyväisiä että hieman rennomatkin kengät ovat hyväksyttyjä tänä päivänä myös hienompiin tilaisuuksiin, esimerkiksi puvun kanssa. Putipuhtaat valkoiset sneakerit tuovat makean lisän asuun. Mitä odottelet? Meiltä Footwayltä löydät 7000 erilaista sneakeria joten eikun ostoksille!

Sivu 1 / 176

10522 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK