Kengät Netistä

13 osumaa

A Nordin on ruotsalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kenkiä skandinaavisen muotoiluperinteen mukaan, mutta jännittävällä tvistillä. Inspiraatio tulee aiemmasta tyylihistoriasta, arkkitehtuurista ja klassisesta käsityöstä. Tyylikäs muotoilu ja huolella tehdyt yksityiskohdat ovat merkittäviä niiden muotoilulle.

Luonnonmateriaalista Ruotsista

Kaikissa malleissa on luonnonmateriaalia lähimpänä jalkaa, jotta ne tuntuisivat mahdollisimman hyviltä. Puukenkämalleissa on ergonomisesti muotoillut, joustavasta polyuretaanista valmistetut pohjalliset, joiden ansiosta kengillä on erittäin mukava kävellä. A Nordinin kokoelmat valmistetaan käsityönä Ruotsissa.

Äiti ja tytär ohjaksissa

Yritys perustettiin vuonna 2008 ja sitä johtaa nykyään äiti ja tytär, Ann-Louise ja Lina Nordin. Kun Ann-Louise opiskeli korkeakoulussa Göteborgissa muotoilua ja taideteollisuutta, hän alkoi odottaa tytärtään Linaa, joka sitten varttui luovuuden ja muotoilun ympäröimänä. Lina Nordin opiskeli vaatesuunnittelua Istituto Marangoni -koulussa Lontoossa ja Milanossa vuoteen 2012 asti, kun hän valmistui. Nykyään hän on muotoilija A Nordinilla. Linan kotiinpaluu ja tulo yritykseen muuttivat painopistettä hiukan - pelkistä klassisista puukengistä laajempaan muotisuuntaukseen. Tänä päivänä he tarjoavat erillisiä kokoelmia, joille on tunnusomaista minimalismi ja herkulliset yksityiskohdat. Klassisten puukenkien lisäksi A. Nordin valmistaa myös vaatteita, laukkuja ja asusteita. Vuonna 2013 äiti Ann-Louise ja tytär Lina kertoivat, että ajatus oli suunnitella ja tarjota kaksi kokonaista mallistoa sesonkia kohti.

Suositut puukengät

Footwayltä löydät useita A. Nordin -malleja ja suosituimmat ovat - ei täysin odottamatta - puukengät, jotka tekivät yrityksestä tunnetun. PomPom-mallit ovat suosituimpia, mutta on myös juhlakenkiä upeilla koroilla, ja ihanat puukenkien ja nilkureitten yhdistelmä, ja sandaaleitten ja nilkkureitten yhdistelmä. A. Nordin tarjoaa klassista skandinaavista muotoilua voimakkailla yksityiskohdilla, täydelliset pelkistettyyn, hillittyyn tyyliin - mutta myös hieman räväkkäämpään ja räikeämpään asuun, täydelliset silloin, jos haluat hillitä tyyliäsi.

Kauniit yksityiskohdat

Jos etsit moderneja, kauniita ja erittäin rentoja kenkiä, on A. Nordin oikea merkki. Merkki vangitsee monella tapaa tyypillisen ja varautuneen skandinaavisen ilmeen ja muotoilun. Se saavutetaan pienillä keinoilla, yksityiskohdilla, jotka kiinnittävät huomion, mutta eivät vie huomiota kokonaisuudelta. Kuten puukenkien kauniit kukkakoristeet tai tyylikkäät soljet sandaaleissa, yksinkertainen nauhoitus nilkkureissa ja paljon muuta.
Syleile Skandinaviaa, yksinkertaista, eleganttia ja tyylikästä. Selaile Footwayn sivuja ja löydä sinun suosikkisi A. Nordinilta - kirjoita myös arvostelu, mitä mieltä olet kengistä, niin tulemme todella iloisiksi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sally
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pom Pom
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

13 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK