Scarpa Kengät Netistä

2 osumaa

Scarpa kengät aktiiviseen elämään

Scarpa kengät valmistetaan vankalla kokemuksella. Yritys onkin yksi maailman johtavista kiipeily- ja ulkoilukenkien tarjoajista. Heidän innovatiivinen otteensa ja rautainen ammattitaitonsa ovatkin näiden jalkineiden suloisen käyttömukavuuden ja -turvallisuuden takeena.

Scarpa on italialaista perinnettä

Scarpa perustettiin vuonna 1938 Italian pohjoisosassa Asolossa, Montebellunan alueella. Tämä seutu on tunnettu laadukkaista käsin valmistetuista jalkineistaan, ja merkin alkuperäinen ajatus olikin yhdistää paikallisten kengänvalmistajien voimat maailman parhaiden kenkien luomiseksi. Scarpa kengät saivat alkunsa, kun Luigi Parisotto alkoi opiskella kengäntekotaitoa 11-vuotiaana vuonna 1940 ja sai töitä Scarpalta. Myöhemmin hän osti yrityksen vuonna 1956 veljiensä kanssa ja kasvatti siitä perheyrityksen. He olivat ensimmäisiä, jotka huomasivat Italian nopeasti kehittyvän vuoristo- ja kiipeilykulttuurin herättämät tarpeet ja kehittivät harrastukseen sopivia jalkineita. Scarpan tunnusmerkkejä on alusta asti ollut kestävyys ja istuvuus. Kun Bostonissa asuva italialainen siirtolainen alkoi vuonna 1965 maahantuoda Scarpa jalkineita, brändistä tuli Asolon ensimmäinen valmistaja, joka myös toimitti kenkiä Amerikkaan. Yritys on yhä vankasti ankkuroitunut Italiaan ja kehittää innovaatioitaan ja maailmanlaajuista toimintaansa alkuperäiseltä Montebellunan alueelta käsin.

Scarpa kengät kiipeilyyn ja vaellukseen

Scarpalla on pitkät perinteet innovatiivisuudessa, ja vuosikymmenien varrella merkki onkin panostanut erilaisten aktiiviurheilijoiden jalkineiden kehittämiseen. 1970-luvulla Scarpa loi suositut Rally saappaat alppilasketteluun ja uraauurtavat muovisaappaat kiipeilijöille. Scarpa kiipeilykengät ovatkin olleet käytössä monilla kiipeilijöillä ja retkeilijöillä ympäri maailman - niin Himalajan lumisilla huipuilla kuin hyytävällä Etelänavalla. Scarpa vaelluskengät ovat myös alallaan täysin omaa luokkaansa, ja yritys on ollut suunnannäyttäjä näiden jalkineiden kehityksessä. Lisäksi esimerkiksi Italian, Yhdysvaltain, Ranskan, Espanjan ja muiden maiden armeijat ovat valinneet ne sotilailleen käytettäviksi äärimmäisissä olosuhteissa. Scarpa siis todellakin valmistaa jalkineita, jotka selviytyvät haastavimmistakin olosuhteista tarjoten käyttäjälleen lisävarmuutta suoritukseen. Jos siis tarvitset kengät, jotka sopeutuvat huippusuorituksiisi, niin tämä italialainen merkki saattaa olla vastaus tarpeisiisi.

Aktiiviurheilujalkineiden edistyksellisimmät ratkaisut

Scarpa kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista yli 70 vuoden ammattitaidolla. Scarpa on koko olemassaolonsa ajan sitoutunut tuottamaan parhaimpia mahdollisia jalkineita vaellukseen, patikointiin, kiipeilyyn ja lasketteluun. Yritys on intohimoinen urheilun, kenkien valmistuksen ja suorituskyvyn suhteen. Tämä edistyksellinen ajatusmaailma on johtanut Scarpan suunnittelijoita heidän matkallaan maailmanlaajuiseen menestykseen, ja heillä onkin ollut kunnia olla ensimmäisiä monien keksintöjen saralla. Scarpa muun muassa valmisti ensimmäiset Gore-Tex saappaat ja ensimmäiset muoviset telemark-hiihtoon soveltuvat monot. Tämän merkin kenkien joukosta voit löytää myös Vibram-kumipohjat, jotka ovat ehdottomasti parhaiten pitäviä maastosta riippumatta. Vibram on yksi maailman johtavista korkealaatuisten kumipohjien valmistajista, ja heidän tuotteensa tarjoavat niin mukavuutta rasituksesta riippumatta kuin turvallisuutta erilaisiin maastoihin.

Scarpa kengät netistä Footwayltä

Osta Scarpa kengät ja muut erinomaiset jalkineet Footwayltä. Me tarjoamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, ja sekin on täysin ilmainen. Footway haluaa tarjota mahdollisimman helpon ja edullisen kenkien ostokokemuksen, joten meillä hinta-laatusuhde on todella korkea. Huomaat tämän selatessasi laajaa tarjontaamme, johon kuuluu lukemattomia eri vaihtoehtoja eri merkeiltä. Tule tekemään mahtavia löytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten kenkävalikoimasta!

Veloce Wmn
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK