Sporttisandaalit

167 osumaa

Urheilusandaalit sinulle, joka haluat seikkailla mukavasti

Urheilusandaalit ovat sandaalityyppi, jotka on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi monin eri tavoin. Ne ovat muun muassa kevyet, mutta kestävät niin, että ne selviytyvät myös huonosta säästä ja iho voi hengittää. Pohjat ovat usein paksuja ja suunniteltu niin, että ne pehmentävät iskuja ja pitävät hyvin erilaisilla alustoilla, jotta et liukastuisi. Jos tykkäät kävellä ympäriinsä, mutta haluat myös pitää jalkasi terveinä ja suojata polviasi, tämä kenkätyyppi on juuri sinulle.

Urheilusandaaleja on monia eri malleja

Urheilusandaaleilla oli pitkään huono maine, koska monet pitivät niitä rumina ja vanhanaikaisina, mutta tänä päivänä malleja on niin monta, ettei urheilusandaalilla ole enää yhtä tiettyä ulkonäköä. Pikemminkin malleja löytyy joka makuun, käyttötarkoitukseen ja lompakolle. Löydät helposti huomaamattomia ja tyylikkäitä malleja, joita voi käyttää jopa töissä ja silti näyttää ammattimaiselta ja siistiltä, tai voit ostaa parin, jota voit käyttää pitkillä kävelylenkeillä ilman, että jalkasi väsyvät – tyylistä tinkimättä.

Kenkä sinulle, joka tykkäät viettää aikaa ulkona

Aluksi urheilusandaalit kehitettiin trekkingiin eli vaeltamiseen, missä tietysti tarvitaan kenkiä, jotka kestävät erinomaisesti ja selviytyvät huonostakin säästä, mutta ovat samalla hyvät jalassa. Jossain vaiheessa sandaaleja alkoivat käyttää myös muut, jotka halusivat mukavat ja hengittävät kengät, riippumatta siitä, oliko käyttökohteena työ vai arki. Nykyään urheilusandaaleja löytyy monilta suunnittelijoilta, muun muassa tunnetuilta urheilumerkeiltä, ja valittavana on monia erilaisia malleja ja tyylejä.

Löydä urheilusandaalisi Footwaylta

Footwaylla on runsaasti urheilusandaaleja sekä miehille ja naisille että lapsille ja nuorille. Siksi meiltä on helppo löytää oikea sandaalipari juuri sinulle, oli sinulla sitten mielessäsi huomaamattoman tyylikkäät kengät tai suosikkimerkkisi malli. Voit myös varmistaa, ettei uudet kenkäsi verota kukkaroasi liikaa. Oikeiden urheilusandaalien löytäminen ei ole vaikeaa!

Offroad M Black
ALE
Offroad W Black
ALE
60800-42 Staub
ALE
Posta Black
ALE
64560-01 Black
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Flash Black
ALE
25051-27 Brown
ALE
05278-24 Brown
ALE
Venice H2 White
ALE
Newport Bison
ALE
68851-00 Black
ALE
Jump Navy
ALE
26757-24 Zimt
ALE
Offroad Black
ALE
Offroad Indigo
ALE
483-2512 Red
ALE
Sivu 1 / 3

167 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK