Sandaalit

6 osumaa

Footwayltä löytyy sandaaleja ja tohveleita juhliin, arkeen ja vapaa-aikaan. Töihin, vapaalle ja viihteelle. Meiltä löytyy yli 3000 mallia sandaaleja merkeiltä kuten Birkenstock, Donna Girl, Scholl, Esprit, Merrel ja monia muita. Olitpa mies, nainen, pieni tai aikuinen, löydät helposti suosikkisi meiltä.

Tuntuuko siltä, että haluat näyttää jalkasi? Niin mekin. Silloin paras valinta on hyvännäköiset, mukavat ja toimivat sandaalit, jotka ovat mahdollisimman mukavat jaloillesi. Sandaalithan ovat vähän hassuja, sillä ne ovat kenkiä, joiden tunnuspiirre on kengän puuttuminen. Sana on peräisin kreikkalaisesta sanasta sandalon. Sanan alkuperä voidaan myös jäljittää persian kieleen, jossa se tarkoittaa yksinkertaisesti kenkää.

Sandaalit ovat siis olleet olemassa kauan ja tänä päivänä ne ovat suosittuja kaikkialla. Onneksi sandaaleita ei käytetä ainoastaan ulkosalla aurinkoisina päivinä, vaan esimerkiksi Birkenstockin ja Crocsin tohvelit ovat täydellisiä kotikenkiä, joissa lepuuttaa jalkoja.

Birkenstock on saksalainen kenkäjätti, joka pukee jalkoja luonnonmateriaaleilla ja pehmeillä pohjallisilla ympäri maailman. Footwayllä Birkenstockin sandaalit ovat suosituimpia ja erityisesti Arizona-malli, jonka tulisi olla, tai ehkäpä on, klassisen tohvelin määritelmä. Ne ovat täydelliset töissä tai kotona tepasteluun, silloin kun tarvitset hyvät ystävät jaloillesi. Sen ansiosta, että Birkenstock panostaa ergonomiaan, täyttävät sandaalit jalkaholvin ja tarjoavat armollisen alustan koko jalalle, ei vain osalle siitä.

Crocs on amerikkalainen merkki, joka tuli tunnetuksi Ruotsissa Peter Forsbergin esiteltyä ne siellä. Kiitos oman Croslite™-materiaalinsa, tarjoaa Crocs jaloillesi kevyttä ja mukavaa materiaalia, joka myös vähentää kaatumisen riskiä. Sandaaleista on tullut väittelyn kohde, sillä monella on mielipiteitä niiden ulkonäöstä. Ihan kuinka vaan, me rakastamme Crocseja. Ne ovat kiehtovan mukavat ja hemmetin hyvät jalassa.

Toiminnallisten sandaalien lisäksi löytyy myös juhlakaunottaria Donna Girliltä ja Espritiltä, jotka ovat täydelliset mekon tai hameen seuraksi. Tanssi yömyöhään rapujuhlissa viileissä kesäsandaaleissa tai käännä päät kaupungilla sipsutellessasi kauniissa Duffy tai Jana-sandaaleissa.

On myös uimakenkiä, korkokenkiä, flip-flopeja, puukenkä-sandaaleja, sandaaleja jalanmukaisilla pohjallisilla, kauniilla remmeillä ja nauhoilla, tekstiilistä tai nahasta, vaelluksille, rantapäivään tai työpäivään. Anna jalkojesi olla hetken alasti ja kiepauta jalkaasi pari hienoja sandaaleja. Lupaamme, että tulet nauttimaan täysin rinnoin, kun annat jalkasi hiukan hengittää.

Sivu 1 / 1

6 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK