Remmisandaalit

65 osumaa

Remmisandaalit – hyvännäköiset ja mukavat

Remmisandaaleja löytyy monia erilaisia, joten on helppo löytää juuri sinulle sopiva malli. Sandaalit saivat uutta puhtia, kun muutama vuosi sitten muotisuunnittelijat ympäri maailman alkoivat käyttää niitä esityksissään. Näin monet innostuivat pitämään jalassaan remmisandaaleja eri tilaisuuksissa. Nykyään voit löytää remmisandaaleja, jotka sopivat yhteen juhlavaatteiden kanssa, mutta myös mukavampia malleja, jotka ovat täydellisiä niihin päiviin, kun kävelet pitkiä matkoja ja haluat varmistaa, että jalkasi pysyvät viileinä, mutta silti hyvin suojattuina kunnollisen pohjan ansiosta. Remmisandaaleja löytyy miehille, naisille ja lapsille – jopa aivan pieniä malleja vauvoille!

Löydä oikea pari sandaaleja jokaiseen tilaisuuteen

Jos etsit remmisandaaleja, on erittäin helppoa löytää oikea pari tyylistäsi, budjetistasi tai käyttötarkoituksesta huolimatta. Jos haluat parin kevyitä ja tyylikkäitä kenkiä, jotka sopivat kesämekkoosi, ehkäpä valitset esimerkiksi sandaalit, joissa on ohuet mustat remmit ja ohut pohja. Tai jos haluat parin tukevia ja mukavia sandaaleja, joita voit pitää jalassa koko päivän, löydät valikoimastamme monta merkkiä, jotka erikoistuvat juuri tällaisiin kenkiin! Koska valinnanvaraa löytyy paljon, sinun ei tarvitse huolehtia, sopivatko kengät käyttötarkoitukseen.

Remmisandaali – maailman ensimmäinen kenkä?

Remmisandaalit ovat maailman vanhimpien kenkien joukossa, koska niiden idea on melko yksinkertainen. Niitä onkin löydetty monista kaivauksista ympäri maailman. Vanhin pari on löydetty Pohjois-Amerikasta, Oregonin osavaltiosta, mutta mitä luultavimmin niitä käytettiin monissa paikoissa samoihin aikoihin. Mikä toimi jo monta tuhatta vuotta sitten toimii myös tänä päivänä – vaikka tyyli on toki muuttunut vuosien varrella!

Laaja valikoima remmisandaaleja Footwaylta

Footway tarjoaa lukemattomia erilaisia remmisandaalimalleja eri hintaluokissa ja tyyleissä. Siksi löydät helposti sandaalit sekä itsellesi että lapsillesi. Voit etsiä tietyn tyyppistä kenkää, jos mielessäsi on tarkka tyyli, tai voit valita suosikkimerkkisi ja tutustua heidän valikoimaansa! Tämän lisäksi voit etsiä kengänkokosi mukaan erilaisia malleja ja merkkejä.

Korkis Ocean
Torsby WP Lilac
ALE
Nynäs XC Pink
ALE
Nynäs XC 31-35 White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
4391-101-1787 Cognac
MUUTAMA JÄLJELLÄ
70249.119.712 Shell
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Gunnebo Ep Dark Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cajou
MUUTAMA JÄLJELLÄ
PFD 7224 Rame
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Maya Black
Åhus EP Plum
MUUTAMA JÄLJELLÄ
AED008 Pewter/Nero
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Meya Pink/multi
ALE
Sivu 1 / 2

65 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK