Gladiaattorisandaalit

2 osumaa

Scholl – tiedettä

Schollilla tiede on keskiössä. Heidän mallistonsa on jaettu moneen eri osaan, jotta he voisivat vastata asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Scholl-kengät ovat pohjimmiltaan biomekaanisesti suunniteltuja. Tämä tarkoittaa, että jokainen pari käy läpi vaikeita testejä valmistusprosessin aikana, jotta kaikki kengät täyttäisivät varmasti Schollin liikeidean takuut: optimaalinen istuvuus, tuki ja vakaus jaloille, laaja mukautuvuus, lyömätön mukavuus ja pitkäaikainen kestävyys.

Aitoa italialaista käsityötä

Schollin Style Collectioniin kuuluu valikoima muodikkaita kenkiä, jotka ovat täydellinen yhdistelmä eleganssia, laatua ja mukavuutta. Kaikki mallit ovat italialaisten designerien suunnittelemia ja Schollin omien insinöörien kehittämillä tekniikoilla viimeisteltyjä. Valikoimasta löydät ihania avokkaita, jotka uhkuvat klassista italialaista suunnittelua, punaisia mokkasaappaita, puukenkiä ja hopeisia sandaaleja, jotka tuovat juhla-asuun glamouria. Muotitietoisille miehille Scholl tarjoaa esimerkiksi upeita ja uniikisti muotoiltuja slip in -kenkiä ja -sandaaleja klassisissa väreissä, joiden avulla on helppo luoda rento tyyli.

Fysionomisia kenkiä

Kun Dr William Mathias Scholl sukelsi kenkämaailmaan, halusi hän aloittaa ymmärtämällä jalkojemme rakenteen ja niiden biomekaanisen suhteen koko kehoon. 17-vuotiaana William aloitti työt pienessä kenkäliikkeessä, joka erikoistui mukavien kenkien valmistukseen. Häntä kiinnosti niin paljon kuinka niin monet asiakkaat kärsivät kroonisista jalkakivuista, että hän lopulta aloitti lääketieteen opinnot oppiakseen lisää ihmiskehosta. Muutama vuosi myöhemmin Scholl perusti Illinois College of Pedicure and Orthopaedics:in, jossa potilaille tarjottiin ilmainen jalkatutkimus. 60-luvun puolivälissä Scholl lanseerasi ensimmäiset Pescura-mallit: sandaalit, joissa oli anatomisesti muotoiltu pyökistä valmistettu pohja. Kengistä tuli nopeasti maailmanlaajuinen menestys, ja myös aikansa ikonit kun Twiggy ja Jean Shrimpton käyttivät niitä. Vain muutamassa vuodessa Schollista tuli synonyymi tyylille ja mukavuudelle.

Scholl netissä Footwayltä

Footway tarjoaa laajan valikoiman kenkiä tältä tyylikkäältä kenkämerkiltä. Malleja löytyy sekä miehille että naisille. Ajatus siitä että kenkien ei tulisi vain näyttää hyvältä, vaan myös helpottaa kävelyä koko keholle, on yrityksen kantava idea, joka on johtanut Schollin maailmanvalloitukseen. Tervetuloa löytämään uudet kenkäsi!

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK