Flip Flopit

16 osumaa

Wildflower – laatukengät joka säälle

Wildflower on merkki, joka keskittyy tekemään kengistään sekä tyylikkäitä että mukavia, mutta samanaikaisesti mahdollisimman hyvään hintaan. Tämä pohjoismainen merkki on muutaman vuoden vanha ja on tehnyt nimeä laatukenkien valmistajana sekä naisille että nuoremmille tytöille. Wildflower on vain yksi Ericson & Saether AB -yrityksen omistama kenkämerkki, joten firma todella tietää, mitä tekee! Kengät valmistetaan huolellisesti valituissa paikoissa Aasiassa ja Euroopassa, ja korkeatasoisen laaduntarkkailun ansiosta ostaja voi olla varma, että kengät eivät vain näytä hyvältä, mutta myös kestävät pohjoisen sääolosuhteita.

Kengät sinulle, joka arvostat mukavuutta – mutta haluat myös näyttää hyvältä

Kengät suunnitellaan Wildflowerin kohderyhmän suosituimpia trendejä silmällä pitäen. Kengät näyttävät hyvältä, ja ovat täydelliset sinulle, joka haluat tyylikkäät kengät, mutta et halua olosi olevan epämukava! Kengät ovat jalkaystävälliset ja pohjat kestävät – täydelliset päivittäiseen käyttöön ja kouluun. Valikoimassa on myös kevyitä saappaita, jos haluat tyylikkään vaihtoehdon syksylle pitämään jalkasi lämpiminä ja kuivina. Tarjolla on myös sandaaleja kesäksi tai lomalle: ne ovat sekä trendikkäitä että helppo yhdistää mihin tahansa asuun, oli kyseessä sitten kaunis mekko tai jokin mukavampi arkiasu.

Vierailevat designerit pitävät merkin trendikkäänä

Wildflower on omistautunut miellyttämään kohderyhmäänsä mallistoillaan, ja yksi tapa on vierailevien designereiden kanssa työskentely. Viimeisin yhteistyö oli Kenza Houtinin kanssa, ja tuloksena oli Wildflower by Kenza. Mallistossa on korkeakorkoisia, trendikkäitä kenkiä, joilla on Wildflowerin ainutlaatuinen kestävyys ja mukavuus (niin pitkälle kuin se on korkeakorkoisten kenkien kanssa mahdollista).

Wilderflower netissä Footwaylla

Footwaylla on laaja valikoima kaikkia Wildflowerin malleja, joita voit kuvitella, riippumatta koosta tai sesongista. Jos haluat lämpimät talvisaappaat tai -kengät, voit löytää monia eri malleja, jotka sopivat moniin erilaisiin asuihin, etsitpä kenkiä sitten vapaa-ajalle tai töihin. Meiltä löydät myös mukavat tennarit useissa värikkäissä malleissa – täydelliset kengät nuoremmille tytöille tai sinulle, joka kaipaat väriä arkeen!

Sivu 1 / 1

16 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK