Flip Flopit

3 osumaa

Sköna Marie kengät hellivät jalkojasi

Ruotsissa suunnitellut Sköna Marie kengät on kehitetty hemmottelemaan jalkojasi ihanasti. Nämä todella helppokäyttöiset jalkineet myös näyttävät kauniilta, ja ne on aina ilo sujauttaa jalkaan erilaisiin arki- ja juhlamenoihin. Sköna Mariet suorastaan hyväilevät jalkojasi koko päivän ajan!

Kenkiä ruotsalaisella ammattitaidolla jo yli 100 vuotta

Sköna Marie kengät saivat alkunsa jo vuonna 1894, kun Erik Åqvist perusti Örebro Skofabrik -kenkätehtaan Ruotsin Örebrohon. Kaupungista kasvoi vuosikymmenten kuluessa Ruotsin kenkäteollisuuden keskus, ja myös Sköna Marie jalkineet valmistetaan sen innovatiivisessa ympäristössä, Pax Scandinavia Ab:n tehtaassa. Tuotemerkin ideana on alusta alkaen ollut mukavuus! Sinä, joka et voi sietää puristavia ja hiertäviä kenkiä, olet löytänyt luottomerkkisi. Sköna Marien kengät ovat nimittäin taatusti aina mukavat käyttää, olit sitten töissä, kaupunkikierroksella tai illanvietossa ystäviesi seurassa. Sköna Marie tarjoaa hemmottelua jaloillesi ulkonäköä ja modernia kenkäsuunnittelua unohtamatta. Kaikki merkin mallit huokuvat trendikästä pohjoismaista ilmettä, ja löydät mallistosta niin klassisia kuin räväkämpiäkin vaihtoehtoja. Tule siis tutustumaan kenkiin, jotka saavat jalkasi viihtymään!

Sköna Marie kengät - modernia suunnittelua ja käyttömukavuutta

Mikä sinulle on jalkineissa kaikkein tärkeintä? Jos vastasit käyttömukavuus ja pelkistetty, mutta kauniilla yksityiskohdilla höystetty ulkonäkö, olet tullut oikeaan paikkaan. Sköna Marie tarjoaa niin sandaaleita, umpinaisia kesäkenkiä ja pistokkaita, sandaletteja, nilkkureita kuin umpinaisia kävelykenkiäkin. Sköna Marie sandaalit ovat saatavilla useissa eri värisävyissä ja kuoseissa. Osaa malleista koristavat kiinnostavat yksityiskohdat, kuten reikäkuvioinnit, eläinkuosit tai helmikoristeet. Kuka on sanonut, että työsandaalien tulisi näyttää tylsiltä? Panosta kenkiin, jotka ilahduttavat niin sinun kuin muidenkin silmää. Nilkkapituiset Sköna Marie saappaat puolestaan sopivat hyvin syksyn tai kevään viileämmille keleille tai leutoon talvisäähän. Oli valintasi mikä tahansa, näillä kengillä tuot juuri sopivan ripauksen elämäniloa arkeen. Elegantti muotoilu ja tyylikkäät värit näyttävät todella hyviltä, mutta parasta näissä kengissä on, että ne tuovat jaloillesi uskomattoman hyvän olon.

Materiaalit ovat ekologisia ja helppohoitoisia

Sköna Marie kengät on valmistettu pääosin nahkasta ja synteettisistä materiaaleista. Sandaalien nahkapäällys tuntuu iholla miellyttävältä ja muotoutuu käytössä juuri sinun jalkasi mukaiseksi. Vaikka et käyttäisi nahkakenkiä ulkona, käsittele ne kuitenkin ennen käyttöönottoa kosteussuojalla. Tämä estää myös lian pinttymistä nahkaan. Vaaleita nahkamateriaaleja voit hoitaa värittömällä lankilla ja tummia värejä puolestaan kengän väriä vastaavalla värillisellä lankilla. Jos ostat sandaalit työkengiksi, on hyvä, jos ostat heti kerralla kaksi paria: siten voit vuorotella kenkäpareja. Toinen pari lepää ja tuulettuu toisen ollessa käytössä. Näin varmistat, että kengät pysyvät hyvänä ja myös jalkasi saavat mukavaa vaihtelua. Synteettiset talvi- ja kävelykengät ovat puolestaan loistava valinta loskaiseen ja kosteaan säähän. Ne pidät puhtaana huippuhelposti muutamalla rätin pyyhkäisyllä. Mikä kenkätarpeesi onkaan, Sköna Marie antaa siihen miellyttävän vastauksen!

Sköna Marie kengät netistä Footwayltä

Osta Sköna Marie kengät Footwayn laajasta tarjonnasta jo tänään. Meiltä löydät lukemattoman määrän erilaisia kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Mikä parasta, me olemme täyden palvelun verkkomyymälä, sillä toimitamme tilauksesi aina nopeasti ja ilmaiseksi. Meiltä saat lisäksi 180 päivän maksuttoman palautusoikeuden, jos haluat tutustua ostokseesi kaikessa rauhassa kotioloissa. Myös asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi mielellään. Käy siis rohkeasti ostoksille uuden sukupolven kenkäkauppaamme!

Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK