Flip Flopit

18 osumaa

Quiksilver - intohimosta urheiluun

Quiksilver kengät - intohimosta urheiluun

Rennon surffarityylin omaava tuotemerkki Quiksilver on jokaisen sporttisen ja nuorekkaan liikkujan toivebrändi. Sandaaleja ja muita kesäkenkiä valmistava Quicksilver on suosittu tuotemerkki useissa eri maissa, ja sen uskollinen asiakaskunta koostuu urheilullisista miehistä ja naisista. Quicksilver on kenkäsuunnittelussaan rento, urheilullinen ja tarjoaa persoonallisia kenkiä omaperäisellä leimalla. Brändi on tullut tunnetuksi erityisesti surffareiden suosikkimerkkinä, mutta Quicksilver valmistaa monenlaisia kenkiä aina rennoista varvassandaaleista tyylikkäisiin matalavartisiin kangaskenkiin.

Persoonalliset ja eksentriset Quiksilver kengät

Nuorekas tuotemerkki nimeltä Quiksilver perustettiin vuonna 1969 päämääränään suunnitella toiminnallisia tuotteita vuorten ja merten ystäville. Brändin visiona oli yhdistää toiminnallisuus, muoti ja taide yhteiseen harmoniseen synteesiin. Tuotemerkin malleissa, väreissä ja kuvioissa on runsaasti piristävää vaihtelua, mikä sopii rentoon surffarityyliin. Quiksilverin suunnittelemat kengät ovat todella mukavat jalassa, mutta tiesitkö, että tuotemerkki valmistaa myös talviulkoiluun ja hiihtoladuille sopivia jalkineita? Monipuolinen ja persoonallinen brändi ei käy koskaan tylsäksi! Quiksilver on myös luonnonystävän valinta, sillä yrityksen Quiksilver Foundation työskentelee jatkuvasti ympäristön hyväksi.

Quiksilver kengät – urheilijan valinta

Nuorekas Quiksilver on huolellisen suunnittelutyön lopputulos, joka on helppo yhdistää niin rentoon ranta-asuun kuin farkkuihin ja toppiinkin. Jatkuvasti itseään uudistava merkki pitää mielenkiintosi yllä, etkä voi olla rakastumatta sen sporttisiin ja nuorekkaisiin uutuuksiin. Ainutlaatuiset yksityiskohdat, suorat linjat ja innostava värimaailma sekä vahvoine että kevyempine sävyineen pitää tuotemerkin kengät jatkuvasti muodin huipulla. Mitä sanoisit trendikkään punaisista tai pirteän keltaisista kengistä? Ehkä tyyliisi sopii parhaiten Quiksilver sneakerit sekä iloisen monivärinen kuosi, tai sitten tyylikkään hillityt harmaat jalkineet. Poimi itsellesi Quiksilverin kengät klassisilla nauhoilla varustettuna tai kätevällä joustinosalla, jolloin voit vetäistä kengät jalkaasi ja vältyt sitomasta nauhoja. Persoonalliset jalkineet tyylitietoiselle ja nuorekkaalle kuluttajalle on suunniteltu kestämään niin käyttöä, kuin trendien vaihteluitakin.

Älykkäät ja toiminnalliset yksityiskohdat Quiksilver kengissä

Hanki itsellesi korkealaatuiset Quiksilver -merkkiset urheilulliset kengät ja saat aivan uutta mukavuutta askeliisi. Meiltä Footwayltä löydät monipuolisen valikoiman tuotemerkin tyylikkäitä ja toiminnallisia kenkiä, jotka sisältävät erinomaisia innovaatioita, joissa jalkasi viihtyvät. Kengät ovat hengittäviä, mikä lisää käyttömukavuutta, joissakin malleissa on kerrosmainen pohjallinen holvituella ja kuviollinen ulkopohja, joka tarjoaa erinomaisen pidon. Lisäksi kengistä löytyy bakteereita, hajua ja hometta hylkivä pinnoite. Quiksilverin suunnittelemissa kengissä ja varvassandaaleissa on materiaaleina käytetty kestävää tekstiiliä ja korkealaatuista kumia.

Quiksilver kengät hankit Footwayn verkkokaupasta

Tilaa heti omat Quiksilver -merkkiset suosikkikenkäsi Footwayn tuotevalikoimasta! Piristä kenkähyllysi ilmettä tilaamalla vaikkapa useampi pari tuotemerkin trendikkäitä kenkiä. Footway tarjoaa nimittäin kotiinkuljetuksen, sekä tarvittaessa palautuksen, ja saat lisäksi tilauksesi 180 päivän avokaupalla, joten mitä enää odottelet, toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään elämäsi kenkälöytöjä! Avulias asiakaspalvelumme on valmis vastaamaan kenkiä ja tilauksia koskeviin kysymyksiin. Valitse pian omat Quiksilver kenkäsi helposti ja vaivattomasti Footwayn mittavasta kenkävalikoimasta!

Sivu 1 / 1

18 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK