Flip Flopit

2 osumaa

Tyylikkäät ja mukavat kengät kaikkeen menoon

Soft Comfort kengät eivät vain ole mukavat ja pehmeät jalassa, vaan ne ovat myös tyylikkäät. Soft Comfortin kenkäsuunnittelun ideana ovatkin olleet helppokulkuiset ja kevyet jalkineet, joissa ei ole tingitty myöskään ulkonäöstä.

Mukavat Soft Comfort kengät on valmistettu ammattitaidolla

Ruotsalainen yritys Ericson & Saether on Soft Comfort by Wildflowerin perustaja. Heillä on pitkä kokemus kenkien valmistuksesta ja erilaisten kenkiin liittyvien tuotemerkkien markkinoinnista Ruotsissa. Soft Comfort kenkien suunnittelun ideana onkin ollut kehittää kengät, joissa jalka viihtyy hyvin niin pitkän työpäivän kuin iltarientojenkin ajan myöhään yöhön saakka. Kengät sopivat täydellisesti menevälle naiselle, joka vaatii ostamaltaan kengältä näyttävyyden lisäksi myös laatua. Jatkuvan tuotekehittelyn tuloksena on pystytty luomaan kengät, jotka miellyttävät jalkaasi ja tekevät askelistasi kevyemmät ja huolettomammat. Kenkien ainutlaatuisen muotoilun ansiosta ne tukevat jalkaa hyvin ja sopivat mainiosti jokapäiväiseenkin käyttöön. Soft Comfort kengät ovat jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta laadukkaita ja kestäviä työ- sekä vapaa-ajan jalkineita.

Soft Comfort kengät sopivat työhön ja vapaa-aikaan

Soft Comfort kengissä on erilaisia malleja, jotka on kaikki muotoiltu tukemaan jalkaa ja takaamaan mahdollisimman hyvän kävelymukavuuden. Soft Comfort pistokkaat ovat helppokäyttöiset ja tukevat jalkojen hyvinvointia koko päivän ajan. Pehmeät Soft Comfort sandaalit pirteine kuvioineen ja kukkasineen puolestaan sopivat vaikkapa töihin ilahduttamaan päivääsi. Työpäiväkään ei tunnu liian pitkältä, kun jalassa ovat mukavat ja tukevat kengät. Sandaalit ovat helppo ja rento valinta myös rannalle viileän mekon tai kesäisten shortsien kanssa käytettäväksi. Kengät ovat kestäviä, ja ne säilyttävät sekä muotonsa että pehmeytensä kävelyretkestä toiseen. Tyylikkäät ja pehmeän tukevat nilkkurit ovat täydellinen valinta kevään ja syksyn viileisiin iltoihin. Niistäkin löytyy malleja, värejä sekä kuvioita joka makuun.

Oikein hoidetut kengät kestävät pitkään

Soft Comfort kengät ovat kevyitä ja anatomisesti muotoiltuja. Anatominen muotoilu mahdollistaa jalan oikean asennon, ja siksi jalka myös voi hyvin Soft Comfort kengissä. Useimmat kenkämallit on valmistettu aidosta nahasta, mutta valikoimista löytyy myös kangaskenkiä niistä pitäville. Aito nahka on mukava, hengittävä ja pitkäikäinen materiaali, jos sitä hoitaa oikein. Paras tapa huolehtia hyvistä kengistä on puhdistaa ne säännöllisin väliajoin. Usein puhdistukseksi riittää pelkällä kostealla rätillä pyyhkiminen. Puhdistuksen jälkeen kengät voidaan myös suihkuttaa nahanhoitoaineella tai käsitellä sopivan värisellä kenkävoiteella. Näillä helpoilla ja yksinkertaisilla hoitovinkeillä nahkakenkäsi kestävät kauniina pidempään. Silloin, kun kenkiä ei käytetä, ne säilyttävät paremmin muotonsa, jos niihin laittaa kenkälestin tai ne täyttää sanomalehdillä säilytyksen ajaksi.

Soft Comfort kengät netistä Footwayltä

Osta Soft Comfort kengät Footwayltä! Meiltä saat nopean ja luotettavan ilmaisen toimituksen kotiisi. Valikoimistamme löytyy useita laadukkaan pehmeitä ja mukavia Soft Comfort avokkaita, sandaaleita, nilkkureita sekä paljon muita tuotteita. Tuotteiden selaaminen on helppoa, ja vain parilla hiiren klikkauksella siirrät valitsemasi tuotteet ostoskoriin. Meillä on jopa 180 päivän ilmainen palautusoikeus, joten voit palauttaa tilaamasi tuotteet turvallisesti, jos et jostakin syystä olisikaan niihin tyytyväinen.

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK