Icebug, Flip Flopit

1 osumaa

Icebug – ruotsalaista designia pohjoismaiseen ilmastoon

Icebug on ruotsalainen yritys, jonka valmistamien kenkien designin perustana on ruotsalainen ilmasto; yrityksen valmistamat pohjat tarjoavat ainutlaatuisen pidon, joten voit juosta tai hölkätä säällä kuin säällä. Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa voi olla vähintäänkin vaihteleva sää, joten nämä kengät ovat täydelliset urheilulliselle henkilölle, joka ei halua huonon sään olevan esteenä. Icebug perustettin vuonna 2001 ja sen pääkonttori sijaitsee edelleen Göteborgissa, vaikka sen tuotteita myydäänkin nykyään useissa maissa – aina Australiassa ja Uudessa-Seelannissa asti, missä ne sopivat sadekausien liukkaille tienpinnoille.

Modernit kengät aktiivisille ihmisille

Icebugin valmistamat toiminnalliset kengät sopivat erityisesti niille, jotka haluavat pysyä aktiivisina, vaikka sää ei tekisikään siitä helppoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että design tai ulkonäkö olisi laiminlyöty. Icebugin mallit ovat moderneja ja niiden design seurailee uusimpia trendejä. Uusimmat mallit ovat värikkäitä ja tyylikkäitä. Tämä tekee niistä sekä upeita että turvallisia juoksukenkiä, sillä ne näkyvät hyvin pohjoismaisessa pimeydessä. Jos etsit kenkiä, joissa on klassinen, mutta samalla innovatiivinen, ruotsalainen design, kokeile Icebugia. Nämä kengät antavat aivan uuden merkityksen sanalle 'pito'.

Oikeiden ihmisten testaamat

Icebugilla on edelleen yksi ainoa suunnittelija, joka vastaa yrityksen kaikista malleista – Karin Möller. Tämä nainen seisoo kenkien takana ja hän varmistaa mallien toimivuuden, mutta myös sen, että ne näyttävät hyviltä. Yrityksen laatuvastaava on kokenut suunnistaja – joten kun Icebug sanoo kenkiensä toimivan säällä kuin säällä, voit ottaa sen tosissasi. Yrityksen perustivat äiti ja poika, jotka halusivat keksiä tavan yhdistää äidin luovuus heidän yhteiseen kiinnostuksen kohteeseensa, talviurheiluun. Icebug on oikeiden ihmisten perustama yritys, jonka kengät sopivat oikeille ihmisille.

Löydä Icebug-kengät netistä Footwaylta

Footwaylla on valikoimassaan melkeinpä kaikki markkinoilla olevat miesten ja naisten Icebug-mallit. Löydät meiltä kevyempiä malleja, jotka sopivat hyvin hölkkäykseen tai juoksulenkeille, mutta myös painavampia saappaita, jotka ovat täydellisiä vaellukseen ja muuntyyppisille pidemmille kävelyretkille. Valikoimassamme on kenkiä sekä nastoilla että ilman, riippuen siitä, mihin tarkoitukseen haluat käyttää kenkiä; nastat sopivat hyvin talvikäyttöön, kun tien pinta on jäinen ja liukas. Footwaylla on uusimmat mallit sekä miehille että naisille, niin lämpimään kuin kylmäänkin säähän.

Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK