Flip Flopit

463 osumaa

Flipflopit – jokaisen vaatekaapin peruselementti

Tänä päivänä flipflopit ovat suositumpia kuin koskaan. Klassinen flipflop on tietynlainen kumisandaali, joka useimmiten yhdistetään aurinkoon ja uimarantaan, mutta nykyään valittavana on paljon erilaisia malleja, värejä ja kuvioita, jotka sopivat yhtä hyvin lomashortseihin kuin rentoon juhlatyyliin. Flipflopit täydentävät muita kenkiä täydellisesti. Pitkän illan jälkeen on ihanaa vaihtaa korkokengät flipflopeihin. Vinkkimme onkin aina kantaa flipflopparia mukana laukussa siltä varalta, että jalkasi kaipaavat lepoa.

Sandaali, joka on tullut jäädäkseen!

Flipflopit ovat kenkämalli, joka on jo pitkään ollut suosittu sekä kotona että rannalla. Kengissä on Y-remmi varpaiden välissä. Väri- ja kuviovalikoima on lähestulkoon loputon! Meiltä löydät kaikkea herkullisilla kuvioilla koristelluista korkkisandaaleista klassisiin nahkaremmisiin flipflopeihin, joissa on tukeva pohja. Valittavanasi on myös esimerkiksi leopardikuvioisia tai kultaisia malleja.

Kenkien historia alkaa faaraoiden Egyptistä

Vanhin tunnettu varvassandaali on British Museumissa, ja sen on laskettu olevan ajalta 1500 eKr. Aivan kuten tänä päivänä, flipflop-sandaaleja valmistettiin monista eri materiaaleista, mutta yleisimpiä olivat papyrus ja palmunlehvät. Moderneista flipflopeista tuli suosittuja ensin USA:ssa toisen maailmansodan jälkeen japanilaisten ansioista. Havaianas, klassinen ja hyvin tunnettu tuotemerkki, perustettiin 1962 Brasiliassa maan suurimman kenkämerkin Alpargatasin toimesta. Myöhemmin 70-luvulla tulivat Rainbow-sandaalit, tyylikäs malli Kaliforniasta. Nykyään flipflopeja valmistetaan useissa eri tyyleissä ja niitä käyttävät kaiken ikäiset ihmiset, useimmiten rentoina vapaapäivinä. Nuorempi sukupolvi käyttää flipflopeja yhä useammin myös muodollisemmissa tilaisuuksissa, kun taas vanhempi sukupolvi usein pitää tätä tyylivirheenä. Loppujen lopuksi kyse on tietysti henkilökohtaisesta mielipiteestä ja tyylistä. Niin kauan, kun viihdyt ja tunnet olosi hyväksi, flipflopit ovat tuskin huono valinta!

Flipflopit netistä Footwaylta

Footwaylla on laaja valikoima flipflopeja klassisilta merkeiltä kuten Havaianas, Crocs ja Adidas Originals. Footwayn palvelun ja toimitusaikojen maine on hyvä, ja autamme mielellämme kaikin tavoin löytämään parin sinulle sopivia flipflopeja.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jyll II Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 8

463 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK