Sandaalit Ja Tohvelit

4 279 osumaa

Ihanat sandaalit ja tohvelit Footwaylta

Etsitkö tohveleita tai sandaaleja? Olet tullut oikeaan paikkaan! Footway on Pohjoismaiden suurin kenkäkauppa ja uskomme, että yli kahden tuhannen tohveli- ja sandaaliparin joukosta myös sinä löydät helposti uudet, ihanat suosikkikenkäsi! Tunnettuja sandaali- ja tohvelivalmistajia ovat esimerkiksi ruotsalainen Shepherd, saksalainen Birkenstock ja terveyskengistään tunnettu Ecco. Kaikki nämä sekä tietysti monet muut merkit löydät myös meiltä Footwaylta. Erilaisia kenkämalleja niin miehille, naisille kuin lapsillekin kaikissa mahdollisissa väreissä ja materiaaleissa. Mitenpä olisi vaikka kauniit, konjakinruskeat nahkasandaalit? Löytyy! Kirkkaan violetit tohvelit? Olet oikeassa osoitteessa.

Oikeanlainen hoito pitää myös sandaalit ja tohvelit hyvässä kunnossa

Jos haluat käyttää uusia kenkiäsi pitkään, tulee niitä huoltaa ja puhdistaa säännöllisesti. Oikeaan hoitoon vaikuttaa lähinnä kenkien valmistusmateriaali. Synteettiset materiaalit kestävät erilaisia sääolosuhteita, ja myös niiden hoitaminen on helppoa: lian puhdistamiseen riittää usein vain kostea liina ja mieto pesuaine. Mokkanahka ei siedä vettä, ja sen puhdistamiseen tulee käyttää erityistä, mokalle sopivaa puhdistusainetta. Pienemmät liat, jotka eivät ole ehtineet pinttymään, lähtevät tosin yleensä irti joko pehmeällä kankaalla pyyhkien tai kenkäharjalla harjaten. Suosittelemme käsittelemään uudet jalkineet niiden materiaalille sopivalla, likaa ja vettä hylkivällä suoja-aineella. Käsittely auttaa pitämään kengät siisteinä pidempään, ja pidentää samalla myös kenkien käyttöikää.

Sandaalit ja tohvelit kotiin, töihin, juhliin ja kaupungille

Flip flopit, remmisandaalit, lämpimästi vuoratut tohvelit, sporttisandaalit… Valikoimastamme löydät kengät joka tarpeeseen. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin sujauttaa jalat aamulla ihanan pehmeisiin, lämpimiin tohveleihin? Mukavat, lampaanvillaiset tohvelit tuovat arkiaamuihin pientä luksusta. Niin sanotut ”terveyssandaalit” ovat edelleen todella trendikkäät, ja malleja löytyy niistä monia erilaisia niin nahasta kuin synteettisenäkin valmistettuina. Nämä sandaalit jalassa jaksaa koko pitkän päivän töissä, tai esimerkiksi kilometrien kävelyreissut aurinkolomalla! Gladiaattorisandaalit ovat trendikäs valinta kesäpukeutumiseen, ja sopivat loistavasti yhteen esimerkiksi mekon kanssa. Tyylikkäitä sandaaleja on laaja valikoima myös miehille, joten kesän juhlissa ei varpaiden tarvitse hikoilla helteisenäkään päivänä! Nahka on aina varma valinta juhlapukeutumiseen, ja nahkaiset sandaalit ovatkin takuutyylikäs valinta niin miehille kuin naisillekin.

Tilaa itsellesi uudet sandaalit tai tohvelit kätevästi netistä Footwaylta

Sivustomme vasemmasta laidasta löydät kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata laajaa valikoimaa esimerkiksi mallin, värin ja koon mukaan. Voit myös rajata hakutulokset näyttämään pelkästään suosikkimerkkisi kengät. Työkalun avulla löydät haluamanlaisesi sandaalit tai tohvelit entistä helpommin ja nopeammin. Tilaaminen onnistuu käden käänteessä, ja koska lähetämme kaikki tilaukset matkaan mahdollisimman nopeasti, pääset kokeilemaan uusia kenkiäsi pikemmin kuin uskotkaan! Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja siksi meillä on erinomaisten tuotteiden lisäksi myös erinomainen asiakaspalvelu: meiltä saat 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit varmistaa, että kengät vastaavat odotuksiasi, sekä maksuttoman ja helpon palautuksen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa itsellesi uudet suosikkitohvelit tai -sandaalit! 

Flash Black
Jump
Sivu 1 / 72

4279 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK