Sand, Kengät

1 osumaa

Sand of Copenhagen

Tyylikkään asun kulmakivi - Sand kengät

Sand on tuotemerkki, joka sopii tämän päivän modernille ja muotitietoiselle naiselle ja miehelle. Tämä tyylipuhdas vaate- ja jalkinebrändi ei tuota koskaan pettymystä, sillä merkki toimittaa kerta toisensa jälkeen samaa tasaista laatua, johon moni on ihastunut ikihyviksi. Brändi on saanut innoituksen hienostuneisiin kenkiinsä italialaisesta muotoilusta sekä skandinaavisesta käsityöperinteestä. Tuotemerkin vaatteet ovat yksinkertaisen kauniita ja klassisen tyylikkäitä. Intohimo, innovaatio ja ajaton suunnittelu, sekä tarkkaan valitut materiaalit ja hienot yksityiskohdat nostavat tanskalaisen Sand of Copenhagen -merkin modernien klassikoiden eliittiin.

Sand kengät - Søren ja Lene Sand merkin takana

Tämän tyylipuhtaan tuotemerkin takana on pariskunta nimeltä Lene ja Søren Sand, joiden rakkaustarina ulottuu aina lukiovuosiin saakka. Intohimo muotiin ja suunnitteluun yhdisti paria, ja vuonna 1981 he olivatkin jo ehtineet perustaa pikkuputiikin kotikaupunkiinsa. Liikeidea otti nopeasti tuulta purjeisiinsa ja nykyään Sandin tuotteita myydään ympäri maailman. Sand kengät on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin ja ne sopivat käytettäviksi useissa eri tilaisuuksissa. Pettämätön tyylitaju ja Sand voisivat olla jopa synonyymeja. Tuotemerkin uskollisia asiakkaita ovatkin maailmantähdet kuten Bryan Adams ja Paris Hilton, sekä 80-luvun huippusuositun bändin Duran Duranin jäsenet, jotka mielellään pukeutuvat Sand of Copenhagenin vaatteisiin! Brändin upeiden kuvien takana on legendaarinen kuvaaja Helmut Newton, joka on kuvannut tuotemerkin mainoskampanjat.

Sand kengät edustavat hienostunutta tanskalaista muotia

Tartu tilaisuuteen uudistaa kenkävalikoimaasi tanskalaisella tyylillä, sillä meillä Footwayllä on muhkea kokoelma Sand -merkkisiä kenkiä, jotka odottavat juuri sinua. Sørenin ja Lenen perustama muotiliike nimeltä Sand on nykyään kansainvälinen muotitalo, jonka suunnittelun johtotähtinä ovat intohimo, luovuus ja innovaatio. Eteläeurooppalainen charmi yhdistettynä pettämättömään skandinaaviseen designiin ja hienostuneisiin leikkauksiin tekevät tuotemerkistä modernin kosmopoliitin luottomerkin. Ideana on odottamattomien yksityiskohtien yhdistäminen sopivan hillittyyn neo-klassiseen tyyliin. Vaatteet ja kengät ovat siis elegantteja ja edustavia, mutta eivät koskaan tylsiä.

Sand kengissä yhdistyvät ihanat materiaalit ja värit

Kengät valmistetaan usein nahkaa ja muita luonnonmateriaaleja suosien. Lisäksi kengissä käytetty kaunis väripaletti antaa viimeisen silauksen tyylikkäille jalkineille. Sand kengät löytyvät hillityissä väreissä, kuten esimerkiksi sinisinä, mustina ja ruskean eri sävyissä. Niitä onkin näin ollen helppo yhdistellä useisiin asuihin ja tilaisuuksiin. Elegantit ja edustavat Sand kengät täydentävät asusi, kun haluat pukeutua klassisen tyylikkäästi ja kauniisti liiketapaamisiin tai juhlaviin tilaisuuksiin. Sand on monen tyylitietoisen naisen itsestään selvä valinta!

Sand kengät hankit Footwayn verkkokaupasta

Kenkämaailman parhaimmisto on aina saatavillasi Footwayn verkkokaupassa. Satojen tuotemerkkien joukosta löydät hienostuneen brändin nimeltä Sand. Hemmottele itseäsi korkealaatuisilla Sand kengillä, jotka tilaat kätevästi osoitteesta Footway.fi aina 180 päivän avokaupalla. Takaamme nopean ja maksuttoman toimituksen, emmekä veloita myöskään palautuksista mitään. Saat siis kengät kätevästi kotiisi ja voit sovittaa niitä rauhassa kotona sitoutumatta mihinkään. Meillä ostosten tekeminen on mukavaa ja yksinkertaista. Tervetuloa tekemään herkullisia kenkälöytöjä meillä Footwayllä!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK