Tiger Of Sweden Saappaat Ja Saapikkaat

13 osumaa

Tiger of Sweden – aitoa ruotsalaista designia

Tiger of Sweden edustaa minimalistista designia modernilla lisällä. Tiger-Men ja Tiger-Women mallistot vetoavat etenkin muotitietoisiin kaupunkieläjiin, joilla on korkeat tulot ja rento luksustyyli. Tiger Jeans vetoaa tätä vastoin nuorempaan ostokuntaan, joka pyrkii ilmaisemaan itseään väreillä ja muotoilulla.

Huolellisesti muotoillut kengät sekä miehille että naisille

Mikä erottaa Tiger of Swedenin muista samanlaisista merkeistä, on heidän ""A Different Cut"" filosofia. ""A Different Cut"" on ilmaisu, joka menee pidemmälle kuin mitä voidaan saavuttaa kankailla, saksilla, langalla ja neulalla. ""A Different Cut"" on mielentila, joka kannustaa innovaatioon ja luovuuteen, mikä selvästi leimaa heidän kenkämallistojaan. Löydät muun muassa korkeita tennareita punotusta nahasta, elegantteja slipin-kenkiä ja tyylikkäitä nilkkureita. Pari Tiger of Sweden -farkkuja valkoisena pellavapaidan kanssa ja sinulla on täydellinen kevättyyli koossa. Tai mikset yhdistäisi kiiltonahkaisia, teräväkärkisiä slipin-kenkiä siistiin työasuun? Tiger of Sweden tarjoaa kenkiä jokaiseen tilanteeseen sekä klassisissa malleissa että muodikkaammissa, Skandinavian inspiroimissa muotoiluissa.

Uddevallasta maailmalle

Tiger of Sweden perustettiin 1903 Uddevallassa räätäleiden Markus Schwarmannin ja Hjalmar Nordströmin toimesta. Alussa yrityksen nimi oli ""Tiger of Uddevalla"" ja se oli vaatemerkki. Silloin valmistettiin vain vaatteita miehille, ja tärkein kohderyhmä oli vanhemmat miehet. 1993 Tiger of Sweden muutti profiiliaan menemällä pidemmälle selkeällä visiollaan siitä, että merkki aikoo ”tuoda puvut pankeista kadulle”. Ajatuksena oli uusien kohderyhmien saavuttaminen ja merkin kannattavuuden nostaminen keskittymällä designiin. Tiger of Sweden siirtyi tilaustyönä valmistettujen pukujen valmistamisesta Ruotsin johtavaksi muotiyritykseksi valmistaen mallistoja sekä miehille että naisille. Tänä päivänä yrityksellä on yli 1200 jälleenmyyjää ympäri maailman. Vuodesta 2003 Tiger of Sweden on kuulunut tanskalaiseen IC Groupiin.

Tiger of Sweden netissä Footwaylla

Footway tarjoaa laajan valikoiman Tiger of Swedenin kenkiä, saappaita ja sandaaleja eri malleissa ja väreissä. Yrityksen perustamisen jälkeen muodissa on ollut monia trendejä, mikä on kasvattanut yrityksen kokemusta kaikenlaisista vaatteista ja kengistä. Tigerin tarjonta on laaja, ja useimpien onkin helppo löytää etsimänsä tuote. Footwaylta löydät kengät Tiger of Swedeniltä antamalla kengänkokosi ja mieluisen osaston. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen!

Sivu 1 / 1

13 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK