Korkeat Nilkkurit

215 osumaa

Tervetuloa korkeat saappaat! Me, kuten sinäkin, rakastamme kaikenlaisia saappaita ja ehkä korkeat saappaat ovat ne kaikista kauneimmat. Korkeiden varsien ansiosta ne muistuttavat saappaita, joiden suunnittelussa on haettu vaikutteita sekä korkokengistä että saappaista. Eikö kuulostakkin täydelliseltä yhdistelmältä?

Saappaissa on jotain ihanan rohkeaa. Niissä yhdistyy huippu ulkomuoto tyyliin ja sehän täydentää erinomaisesti tavallisia korkokenkiä, kun on vähän kylmempää - ne ovat usein myös hieman kestävämmätkin. Siksi ne sietävät enemmän kulutusta.

Kasoittain saapikkaita

Täältä löydät useita erilaisia malleja, kaikkea suippokärkisistä, leveistä ja kapeista saappaista, paksulla kannalla, matalammalla kannalla, suipolla kannalla ja kaikilla muilla kannoilla varusteltuihin saappaisiin. Tietenkin saappaita on massoittain erilaisista materiaaleista: synteettisestä materiaalista, mokasta tai nahkasta. Löydät kuvioituja, yksinkertaisia, uskaliaita ja vaatimattomia saappaita. Toisin sanoen: kaikenlaisia.

Valikoima tuotemerkkejä

Useimmat, jotenkin itseään kunnioittavat jalkinetuotemerkit, valmistavat saappaita. Ja kaikkein parhaimmat tekevät myös korkeita saappaita. Olemme keränneet tähän muutamia tuotemerkkejä, joiden mallit on syytä muistaa.

Renzo Rosso perusti italialaisen Dieselin vuonna 1978 ja on siksi tietenkin eniten tunnettu kauniista farkuistaan. Mutta tuotemerkki valmistaa myös tosi ihania saappaita ja kenkiä. Kuten tavallista, suunnittelulle on ominaista rohkea vaikutelma - Diesel tekee usein radikaaleja käänteitä. Toisaalta ei koskaan kuitenkaan siinä määrin, että siitä tulisi mauton tai että siinä olisi ylitsepursuavasti kivoja yksityiskohtia. Hillityn muotoilun ja itserakkaan asenteen tasapaino on nimittäin lähes täydellinen.

Yksi meidän suosituimmista malleistamme tulee hollantilaiselta G-Star RAWlta, joka on ollut mukana 1980-luvun lopulta saakka. G-Star hakee innotteita armeijan muodista ja muutamat heidän kauniista saappaistaan nähdään juuri sellaisiksi suunniteltuina: suorat linjat, voimakkaat, mustat värit ja kunnolla arvovaltaa.

Jos haluat mieluummin hienovaraista suunnittelua jalkaasi, ehdotamme ruotsalaista Vagabondia. Kuten monet muutkin skandinaaviset tuotemerkit, esittäytyy Vagabond suurena - pienin keinoin. Tämä tuotemerkki on yksi Ruotsin suurimmista ja sen tyylipuhdas suunnittelu näyttäytyy monissa heidän saappaissaan.

Tämä oli vain näyte kaikista tuotemerkeistämme Footwayllä - yhteensä löydät meiltä yli 300 paria korkeita saappaita. Ja jos niistä ei mikään miellytä, meillä on satoja malleja muissa silueteissa; saappaat ja saapikkaat. Kuten aina, sinulla on 180 päivän avoin kauppa, ilmainen toimitus ja palautus - siitä vain tilaamaan ja kokeilemaan!

Toivomme sinun löytävän uudet saappaasi Footwayltä!

Kim Tequila Nero
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Model 1652
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
120401
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jolie 470013 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Dafne
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sole Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
573517 Nero
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
46376 Taupe
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

215 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK