Ruthie Davis, Kengät

4 osumaa

Ruthie Davis kengät – Elegantit jalkineet täynnä glamouria

Ruthie Davis on kenkämerkki ylellisten designjalkineiden ystävälle. Itse suunnittelijansa mukaan nimetty kenkämallisto tarjoaa täyttä glamouria huokuvia jalkineita, joissa elegantti muotoilu kohtaa modernin nykyajan. Näiden ominaisuuksien solmima liitto on loistava ja tulee huomatuksi, missä ikinä liikutkin. Ainutlaatuinen huippuluokan design suorastaan huokuu näistä mestarillisista teoksista, joihin on yhtä ylellistä pukeutua kerta toisensa jälkeen.

Käsityönä valmistetut, laadukkaat Ruthie Davis kengät New Yorkin henkeen

Ruthie Davis kengät suunnitellaan New Yorkissa ja valmistetaan käsityöläisperinteitä vaalivassa Italiassa. Ruthie Davis kehitti omalla nimellään kulkevan tuotemerkkinsä opiskeltuaan ensin muotoilua ja yrittäjyyttä sekä työskenneltyään muille suurille kenkämerkeille. Vahvalla kokemuspohjallaan hän tiesi, mitä kenkämallistoltaan haluaa, ja tämä näkyy Ruthie Davis kengistä pitäville korkean laadukkaana käsityönä sekä upeana, modernina muotoiluna.

Juhlaan ja näyttävään arkeen Ruthie Davis kengissä

Ruthie Davis kengät ovat kuin kauineimmat korusi; ne loihtivat arkiasustasi upean ja unohtumattoman. Juhla-asusi ne nostattavat aivan uusiin korkeuksiin tuomalla lisää loistetta ja glamouria. Näissä kengissä voit todella tuntea pukeutuneesi huippumuotiin ja olevasi loistavine kenkämakuinesi oman elämäsi Carrie Bradshaw. Ruthie Davis valmistaa korkokenkiensä lisäksi myös matalia kenkämalleja, kuten upeat Ruthie Davis bootsit tai tyylikkäät tennarit.

Ruthie Davis kengät verkossa Footwayllä

Kaunis ja laadukas Ruthie Davis ihastuttaa kenkävalikoimassamme aitona italialaisena käsityönä valmistetuilla malleillaan sekä glamourillaan! Ruthie Davis on erilaisiin asuihin helposti yhdistettävä jalkine, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK