Ruskea, Kengät

6 054 osumaa

Laaja valikoima ruskeita kenkiä Footwaylla

Ruskea eri sävyissä on monipuolinen ja ajaton valinta kenkiin. Erilaiset konjakin, suklaan ja pähkinän sävyt sopivat erinomaisesti arkeen, työpäivään, matkalle ja juhlaan. Neutraali ruskea väri on helppo yhdistää moneen eri asuun ja tyyliin. Maanläheisenä värinä ruskea on erityisen suosittu täällä Pohjolassa, jossa luonnonläheisyyttä arvostetaan, ja kengiltä odotetaan sekä käytännöllisyyttä että monikäyttöisyyttä. Ruskeiden kenkien valikoima on usein kaupoissa laaja, mutta juuri se oikea malli voi olla kuitenkin vaikea löytää. Me Footwaylla olemme koonneet yhteen kaikki suosikkikenkämme erilaisissa ruskean sävyissä – pelkästään naisten kenkien valikoimastamme löytyy ruskeita malleja yli 2000! Tämän lisäksi tarjoamme tietystikin kengissämme kauniita ruskean sävyjä myös miehille ja lapsille. Tutustu ja ihastu!

Ruskeat kengät toimivat monissa eri tilanteissa

Ruskeita kenkiä löytyy joka lähtöön, ja ne onkin helppo yhdistää moniin erilaisiin tyyleihin. Yksi trendikäs vaihtoehto naisille on konjakin väriset, erittäin korkeavartiset saappaat, joko sinisten farkkujen parina tai lämpimämmillä keleillä farkkushortsien kanssa. Tähän asuun on helppo yhdistää sekä kesäinen pitsitoppi että muhkea neule. Ruskea on klassinen valinta myös moniin muihin kenkiin: tyylikkäitä nilkkureita ja kauniita korkokenkiä löytyy ruskean eri sävyissä runsain määrin. Ruskea on ajaton valinta myös miehille. Niin puvunkengät kuin talvisaappaatkin ovat ruskeana tyylikäs ja varma valinta moniin eri tilanteisiin. Myös lasten jalkineissa ruskea on kätevä valinta – ruskeissa kengissä mutaroiskeet ja hiekkapöly eivät näy helposti, joten kengät on helppo pitää siisteinä.

Hoitovinkkejä uusille ruskeille kengillesi

Footwaylta löydät ruskeat kengät monessa eri materiaalissa – valikoimassamme on sekä ajatonta nahkaa, lumoavan pehmeää mokkaa ja nupukkia että kestävää keinonahkaa ja kevyitä kangaskenkiä. Ruskeat nahkakengät patinoituvat kauniisti käytössä, mutta vaativat silti puhdistamista. Jokaiselle materiaalille on olemassa omat puhdistus- ja hoito-ohjeet, mutta muutama yleissääntö pätee kaikkiin kenkiin. Kenkien säännöllinen puhdistaminen pitää kengät siisteinä ja pidentää niiden käyttöikää. Myös sää kannattaa ottaa huomioon: Suomen loskakelit eivät ole esimerkiksi mokkanahan ystävä, ja yleisestikin nahka ja vesi eivät sovi yhteen. Sää ja muut käyttöolosuhteet kannattaa ottaa huomioon myös kengän pohjan suhteen – uritetut kumipohjat auttavat pitämään tasapainon liukkaallakin.

Tilaa uudet ruskeat kengät Footwaylta helposti suoraan kotisohvaltasi!

Me Footwaylla haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita, ja siksi olemme tehneet kenkien löytämisestä ja tilaamisesta mahdollisimman helppoa. Löydät mieleisesi kengät nopeasti kätevän hakutyökalun avulla, jonka löydät sivuston vasemmasta laidasta. Voit rajata hakutuloksia kengän värin, mallin tai esimerkiksi koon mukaan. Kun olet löytänyt sen juuri oikean parin, myöskin kenkien tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja toimitamme tilauksesi sinulle mahdollisimman pikaisesti. 180 päivän avokaupan ansiosta voit varmistaa oman kotisi rauhassa, että tilaamasi kengät ovat juuri haluamasi. Jos kengät eivät jostain syystä vastaa odotuksiasi, niiden palauttaminen on maksutonta ja nopeaa. Me kuitenkin uskomme, että ihastut uusiin, ihaniin ruskeisiin kenkiisi!

Sivu 1 / 101

6054 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK