Roobin´s Kengät Netistä

0 osumaa

Roobin's kengät miehille ja naisille

Espanjassa valmistettavat Roobin's kengät tunnetaan laadukkaista materiaaleistaan, persoonallisesta designistaan sekä korkeasta käyttömukavuudestaan. Vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla jo kolmekymmentä vuotta valmistettuja Roobin's kenkiä on tarjolla sekä miehille että naisille.

Espanjalaista laatua ja suunnittelua

Roobinsin tarina alkoi Espanjan Alicantessa yli kolmekymmentä vuotta sitten, kun 1980-luvun loppupuolen teknomusiikkitapahtumat ja kellon ympäri tanssitut yöt nostivat platform-kenkien suosion pilviin. Tästä inspiroituneena Roobins alkoi valmistaa laadukkaita kumipohjaisia platform-kenkiä. Sen lisäksi, että Espanja on aina toiminut edelläkävijänä jalkineteollisuudessa, se tunnetaan erityisen laadukkaiden ja trendikkäiden kenkämallien valmistusmaana. Roobinsien omaleimainen ulkomuoto onkin ajan saatossa kerännyt uskollisen asiakaskunnan, joka kasvaa edelleen vuodesta toiseen. Erityisesti platform-kengistään tunnettu tuotemerkki valmistaa sekä miehille että naisille myös cowboy-bootseja ja muita nahkajalkineita. Roobins on koko toimintansa ajan pysynyt tyylilleen uskollisena luodessaan omailmeistä ja ajatonta muotia. Se on ollut uskollinen myös espanjalaiselle kenkäteollisuudelle, sillä Roobin's kengät valmistetaan edelleen sataprosenttisesti Espanjassa.

Roobin's kengät, persoonallista designia arkeen

Roobin's platformkengät ovat toimineet tuotemerkin lippulaivana alusta lähtien. Roobin's Sprinter on platform-pohjalla varustettu mutta lenkkikengän oloinen jalkine. Vaikka korokepohja nostaa käyttäjänsä korkeuksiin, se tekee askelluksesta samalla todella tasaista - korkea kenkäkin siis voi olla mukava jalassa. Tämä on päkiän alla olevan korokkeen ansiota - se kun tuo pituutta lisää ilman piikkikorkojen usein hyvinkin kivuliasta "päkiäseisontaa". Kenkiä on saatavana eri kuoseissa ja monenvärisinä, joten ne on helppo yhdistää kaikenlaisten asujen kanssa. Platformit sopivat erityisen hyvin housujen kanssa, ja jos haluat luoda illuusion loputtoman pitkiltä näyttävistä sääristä, platformit ovat siihen omiaan - etenkin, jos housut ja kengät ovat samaa väriä. Platformit on hauska yhdistää myös hameisiin ja mekkoihin tuomaan mielenkiintoista kontrastia pukeutumiseen.

Laadukasta nahkaa, nupukkia ja kestävää kumia

Roobin's kengät valmistetaan nahasta tai nupukista, joka ulkoisesti muistuttaa mokkaa, mutta on käytössä mokkaa kestävämpää. Platform-pohjat ovat kumia. Hyvin hoidettuna kengät säilyvät vuodesta toiseen kauniina ja mukavina käyttää. Aina ennen käyttöönottoa nahka- ja nupukkikengät kannattaa suihkuttaa materiaalille sopivalla suojasuihkeella, joka suojaa jalkineita kosteudelta. Käsittely tulisi uusia säännöllisesti, sillä suojaus kuluu pois hiljalleen. Myös kaikki tahrat kannattaa puhdistaa mitä pikimmiten, että ne eivät ehdi pinttyä pysyvästi kiinni kenkään. Lian voi pyyhkiä pois joko pehmeällä harjalla tai mikrokuituliinalla, jota voi tarvittaessa hieman kostuttaa. Nahkakenkien kulumat saa puolestaan hyvin piiloon värillisellä vahalla. Jos kengät kastuvat, täytä ne sanomalehdillä ja kuivata lämpimässä paikassa, mutta älä pidä niitä kuitenkaan suoraan kuumaan ilmavirran alla, sillä kuumuus voi vaurioittaa nahkaa ja saada sen halkeilemaan Jos halkeilua kuitenkin syystä tai toisesta tapahtuu, kengät kannattaa voidella erityisellä nahkavoiteella.

Roobin's kengät netistä Footwayltä

Osta Roobin's kengät nyt Footwayltä! Erinomaisen valikoimamme ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen, 180 päivän palautusoikeuden ja huippuluokan asiakaspalvelun, joka vastaa mielellään kysymyksiisi joko puhelimitse tai sähköpostitse. Footwayn monipuolisesta mallistosta saat samalla tilauksella kengät koko perheelle kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikenlaisiin tilanteisiin. Jos et jostain syystä olekaan tyytyväinen kenkiisi, voit palauttaa ne ilman lisäkustannuksia käyttämällä paketissa olevaa palautustarraa.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK