Rockport, Kengät

137 osumaa

Rockport kengät takaavat mukavuuden

Rockport kengät valmistetaan jo 45 vuoden perinteellä. Kenkien suunnittelussa mukavuus ja tyyli yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla, ja jopa merkin juhlakenkien muotoilu vastaa urheilukenkien mukavuutta. Merkin valikoimasta löydät sopivat kengät niin arkeen kuin juhlaankin - aina keveällä askeleella ja optimaalisella käyttömukavuudella.

Tyyli ja mukavuus tasapainossa

Yrityksen tarina alkoi vuonna 1971, kun isä ja poika havahtuivat miettimään, miksi edustavat juhlakengät eivät voisi olla jalassa yhtä mukavat kuin omat suosikkilenkkarit. Kaksikko tarttui tuumasta toimeen - olihan heillä takanaan kolmen edellisen suutarisukupolven kokemus ja taito. Rockport kengät ovatkin alusta asti olleet uraauurtavia, tyylikkäitä kenkiä, joiden istuvuus vastaa mukavia lenkkareita. Yritys on kasvanut vuosien saatossa suureksi menestystarinaksi, mutta perusidea on pysynyt samana. Sekä merkin miesten että naisten kengät suunnitellaan yhä ajatellen aina mukavuutta, uusinta teknologiaa ja istuvuutta. Myös tyyli on edelleen tärkeää. Vaikka kengät tuntuvat yhtä mukavilta kuin lenkkitossut, ne jalassa olet valmis juhliin ja edustamaan. Rockportin klassiset kengät ovat tyylin ja mukavuuden täydellinen liitto.

Rockport kengät arkeen ja juhlaan

Juhlapukeutumisen ei tarvitse olla jäykkää tai epämukavaa. Päinvastoin. Mukava olo näkyy päälle päin, joten mukavuuden pitäisi alkaa perusasioista ja ulottua päästä varpaisiin. Siksi mukaviin kenkiin kannattaa panostaa. Rockport miesten kengät ovat merkin selkäranka ja se kipinä, josta kaikki alkoi. Merkin perustajat halusivat yhdistää urheilukenkien mukavuuden juhlakenkien tyyliin, ja tämä sama perinne elää yhä. Kun vedät Rockportin kengät jalkaan, voit siis luottaa paitsi mukavuuteen, myös siihen, että kengät ovat tarpeeksi edustavat hienompaankin tilaisuuteen. Rockport Activflex kengät ovat täydelliset jalkineet niihin kiireisiin päiviin, jolloin olet liikkeellä aamusta pitkälle iltaan. Kenkien materiaali ja suunnittelu takaavat sen, että askeleesi pysyy kirjaimellisesti keveänä. Tämä on helppoa ja tyylikästä arkipukeutumista parhaimmillaan.

Laatumateriaalit kestävät käyttöä

Koska mukavuus on näissä kengissä pääasia, on myös kenkien materiaalit valittu huolella. Kun valitset Rockport juhlakengät, voit odottaa laadukasta nahkaa. Arkikengät taas on käsitelty siten, että ne kestävät hyvin erilaisia sääoloja. Useissa merkin kengissä on jämäkkä mutta keveä kumipohja, joka tarjoaa loistavaa tukea ja pitävyyttä erilaisilla pinnoilla. Vaikka kengissä olisikin käytetty laadukasta materiaalia, jalkineiden oikea huolto on erittäin tärkeää. Nahkaiset juhlakengät kestävät käyttöä ja katseita vuosikausia, kun ne suojataan ja kiillotetaan säännöllisesti. Mokka- ja nupukkikengät taas säilyvät edustavina, kun niihin suihkutetaan säännöllisesti kosteutta ja likaa hylkivää suihketta. Erityisherkkuna Rockport kengät edustavat nykyään myös Adidaksen suunnittelijoiden osaamista, joten kengät todella ovat jalassa yhtä mukavat kuin markkinoiden parhaat urheilukengät.

Rockport kengät netistä Footwayltä

Osta Rockport kengät Footwayltä ja pääset nauttimaan kaikista asiakkaille tarjoamistamme huippueduista. Saat tilauksellesi aina nopean ja täysin ilmaisen toimituksen. Voit myös sovittaa ja harkita ostostasi kaikessa rauhassa, sillä tarjoamme tuotteillemme huikean 180 päivän palautusoikeuden. Myös tuotteiden palautus on ilmaista. Tutustu siis rauhassa valikoimaan ja shoppaile kerralla vaikka koko perheelle. Footway tarjoaa laatujalkineita loistavalla hinta-laatusuhteella. Löydät valikoimastamme varmasti mieluisat kengät - ja toivottavasti palaat ostoksille jatkossakin!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Perth Nutmeg
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

137 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK