Rocket Dog, Kengät

8 osumaa

Rocket Dog kengät todellisille yksilöille

Rocket Dog on monipuolinen tuotemerkki, jolla on jotakin tarjottavaa jokaiselle. Brändin mallisto on kuvastaa täydellisesti sen nimeä; Rocket Dog kengät ovat hauskoja ja kiinnostavia. Nämä kengät eivät sovi tosikoille!

Rentoa naisten kenkämuotia vuodesta 1997

Saattaa olla vaikeaa uskoa, että Rocket Dog kengät ovat jo lähestulkoon 20-vuotias tuotemerkki. Vielä yllättävämpää on kuitenkin se, että pelkkiä naistenkenkiä valmistavan brändin perusti kaksi miestä. Etelä-Californiassa tarinansa aloittaneen yrityksen nimen inspiraationa toimi toisen perustajan Max-niminen koira. Vauhdikkaista lenkeistä ja sinne tänne säntäilystä nauttineelta koiralta ei energiaa puuttunen; kyseessä oli siis varsinainen rakettikoira. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Aluksi pelkkiä sandaaleita ja kiilakorkokenkiä suunnitelleen yrityksen toiminta laajeni reilussa vuosikymmenessä maailmanlaajuiseksi, ja mallistoon kuuluvat nyt myös tennarit, korkokengät sekä saappaat. Brändin ylpeydenaiheita ovat tuotteiden yksityiskohtaiset viimeistelyt; jokainen malli, väri, kuvio, solki, pitsi ja nauha on huolella valittu ja rakkaudella viimeistelty.

Rocket Dog kengät ovat monipuolisia

Vuosien saatossa mallistoaan huomattavasti laajentanut Rocket Dog tarjoaa nykyään kenkiä melkein tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Esimerkiksi Rocket Dog Ophelia -avokkaat ovat yksinkertaisuudessaan tyylikkäät ja sopivat niin juhlaan kuin arkeen. Kenkien kärjessä oleva helmikoristelu tuo niille ripauksen sitä yksilöllisyyttä, jota merkiltä odotetaan. Rocket Dog Orella -kenkien ohut remmi, piikkikorot ja herttainen, tekonahkainen rusetti henkivät sitä viisikymmentäluvun Rockabilly-henkeä, joka on viime vuosina ollut niin suosittua. Rocket Dog Abrielle -kengät ovat puolestaan täysin malliston toisesta ääripäästä. Jos kaksi kenkää voisi saada keskenään lapsia, niin Abrielle olisi intialaisen mokkasiinin ja karvaisen korkosaapikkaan jälkikasvua. Kaikenkaikkiaan Rocket Dogin mallistosta löytyy varmasti jotakin jokaiselle - myös niille, jotka eivät halua samanlaisia kenkiä kuin mitä kaikilla muilla jo on.

Viimeisen päälle viimeistellyt kengät

Rocket Dog kengät kestävät kulutusta ja aikaa, mutta jos haluat pidentää kenkiesi käyttöikää, kannattaa niistä pitää hyvää huolta. Erityisesti talvisin kannattaa muistaa suojata kengät niiden materiaalille soveltuvalla suoja-aineella. Nahalle, tekonahalle, nupukille ja kankaalle on kaikille omat suoja-aineensa, joten varmista, että käyttämäsi aine soveltuu kenkiesi materiaalille - muuten niiden pinta saattaa mennä pilalle. On normaalia, että esimerkiksi vaaleat nahkakengät saattavat tummua hieman kun ne suojataan, joten tämä kannattaa pitää mielessä. Ja tietysti suojauksen lisäksi tärkeää on myös kenkien päivittäinen huoltaminen; esimerkiksi kurakelillä kengät kannattaa putsata kunnolla käytön jälkeen vaikka ne olisikin suojattu. Myös kangaskenkien huoltaminen on tärkeää mikäli haluat pitää ne uudenveroisina, joten tutustu kenkiesi materiaaleihin ja varmista, että hoidat niitä oikealla tavalla.

Rocket Dog kengät netistä Footwayltä

Osta Rocket Dog kengät Footwaylta. Toimitamme tilauksesi nopeasti ja ilmaiseksi, ja mikäli kengät eivät ole juuri sellaiset kuin aina toivoit, voit myös palauttaa ne ilmaiseksi. Tarjoamamme 180 päivän palautusoikeus takaa, että vältät shoppauksen jälkeisen morkkiksen. Kyllä, luit aivan oikein, eikä kyseessä ole painovirhepaholainen: me tosiaan annamme sinulle satakahdeksankymmentä päivää päättää, kuinka paljon uusia kenkiäsi rakastat. Sillä jos pidät niistä puoli vuotta, pidät niistä aina - ja me haluamme jokaisen asiakkaamme rakastavan kenkiään.

Anteloperp
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Spirit
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Orchard
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK