Kengät Netistä

46 osumaa

Aasialaisuutta henkivät Warrior kengät Kiinasta

Warrior tennarit ja Warrior bootsit ovat muotoilultaan täynnä ainutlaatuista Aasian tuntua ja henkivät vanhoja kiinalaisia perinteitä. Mikäli haluat kokea vaihtelua tennareiden hankinnassa, anna mahdollisuus Aasiassa huippusuositulle Warrior tennarille! Tämä on nimittäin Aasian myydyin tennarimerkki, joka valloittaa yhä kasvavissa määrin uusia ihailijoita myös muualla maailmassa. Tutustu Footwayn valikoimassa trendikkäiden Warrior tennareiden malleihin ja tyylikkäisiin, helposti asuihin yhdistettäviin väreihin.

Alun perin kiinalaisille urheilijoille suunnitellut Warrior kengät

Jo 1930-luvulla Warrior alkoi valmistaa jalkineita sen ajan kiinalaisille urheilijoille. 60-luvulla niistä tuli kuitenkin huippusuositut muotikengät, jotka olivat muidenkin kuin urheilijoiden saatavilla. Tämä aasialainen muoti-ikoni pitää suosittuudessaan pintansa vuosikymmenestä ja sukupolvesta toiseen tarjoten tyylikkäitä, mukavia tennareita rentoon pukeutumiseen. Ja mikä parasta, Warrior tennarit sopivat hyvin yhteen useiden rentojen tyylien kanssa.

Warrior kengät sopivat useimpiin tyyleihin

Mikäpä sen mukavampaa, kuin pukea ulos lähtiessään jalkaansa kengät, jotka sopivat useimpiin asuihisi ja joissa on rennon mukava fiilis koko pitkän päivän? Warrior tennarit sopivat yhtä hyvin niin lempifarkkujesi kuin pitkien mekkojenkin kanssa käytettäviksi. Niiden hillityn tyylikäs ilme tekee mahdolliseksi sovittaa Warrior kengät useaan eri tyyliin ja asuun.

Warrior kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin saada luottaa pitkän linjan ammattitaitoon ja pukea jalkaansa mukavat sekä samaan aikaan trendikkäät kengät? Liity aasialaisen tennarimuodin tiennäyttäjiin ja hanki omat tyylikkäät Warrior kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

FEW LEFT
Body Love
FEW LEFT
Tilly
FEW LEFT
Wig
FEW LEFT
Dawn
FEW LEFT
Fancy Me
FEW LEFT
Raffles
FEW LEFT
Abbie
FEW LEFT
Alices Wonder
FEW LEFT
FEW LEFT
ACID
SALE
Anchors Away
FEW LEFT
Always There
FEW LEFT
Trench Black/Red
FEW LEFT
No. 050
FEW LEFT
Shoe Horn Wood
FEW LEFT
ACID
SALE
Sivu 1 / 1

46 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK