Remonte, Kengät

24 osumaa

Remonte - Kengät, joita jalkasi rakastavat

Sen lisäksi, että ne ovat tyylikkäitä, Remonte-kengät ovat myös uskomattoman mukavia jalassa! Kaikissa Remonte-kengissä on ammattimaisesti suunniteltu tekninen sisäosa, joka tekee kävelemisestä mukavaa ja takaa sen, että jaksat kävellä väsymättä pitkiäkin matkoja. Remonte-kengät ovat kevyitä, joustavia ja iskunvaimentavia, taaten mukavuuden jokaikisellä askeleella. Tutustu Remonte-valikoimaan ja ihastu ikihyviksi! Kun kerran kokeilet Remonteja ja koet niiden pitkäkestoisen ja kokonaisvaltaisen mukavuuden, et halua laskea niitä enää lainkaan jaloistasi pois!### Remonte ja Rieker - saksalaista laatua, suunnittelutaitoa ja mukavuutta jaloillesi

Remonte on sisaryritys laajemman Rieker-brändin alaisuudessa. Saksassa vuonna 1874 perustettu Rieker valmisti alun perin kenkiä varakkaimmille Pohjois-Italian asukkaille. Laadukkaat kengät nostivat yrityksen maineeseen Keski-Euroopassa ja brändi on jatkanut suosionsa kasvua useiden vuosikymmenten ajan nauttien nykyisin jopa kulttimaineesta seuraajiensa keskuudessa.

Parasta, mitä rahalla saa

Remonten filosofia on aina ollut tarjota parasta, mitä rahalla saa naisten kenkien osa-alueella. Kengät ovat tyylikkäitä, ajattomia, ja niin mukavia jaloissa, että ne kannustavat kävelemään pitkiäkin matkoja. Remonten valikoimista löydät monenlaista tyyliä naisten bootseista urheilullisempiin kenkiin ja sandaaleihin. Remonten nimi tulee usein esiin uniikkiudessaan ja tyylikkyydessään, ollen samanaikaisesti erittäin miellyttävä käyttää ja mukava jaloille.

Teknologia takaa mukavuuden

Jokaisessa Remonte-kengässä on tekninen sisäosa, joka takaa mukavuuden jaloille. Valmistuksessa on käytetty kevyitä ja joustavia komponentteja, joilla on saatu aikaan Remonte-kengille tyypilliset “antistress”-ominaisuudet: keveys, iskunvaimennus vaihtelevilla alustoilla sekä joustavuus, jonka ansiosta tuntuu kuin kävelisit paljain jaloin. Remonte-kengät on tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön taaten jalkojen mukavuuden koko päivän ajan. Remonte-kengillä kävely on yksinkertaisesti nautinto!

Ei vain mukavuus, vaan myös se tyyli!

Paitsi, että ne ovat todella mukavat jaloille, Remonte-kengät ovat myös supertyylikkäitä ja sopivat moneen tilaisuuteen. Remonten valikoimista löydät saappaat, nilkkurit, tennarit, sandaalit ja vapaa-ajan kävelykengät. Tyyli vaihtelee rennosta juhlalliseen ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Useat väri- ja tyylivaihtoehdot takaavat, että löydät aina sopivan kenkäparin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen: toimistolle, sunnuntaikävelylle tai perjantai-illan drinksuille.

Footwaylta hankit Remonte-kengät helposti ja kätevästi!

Vakuutuitko jo siitä, että tarvitset elämääsi Remonte-kengät? Seuraava askel on tutustua Footwayn Remonte-valikoimaan ja hankkia elämäsi tyylikkäimmät ja mukavimmat kengät! Footwaylta ostat Remontet helposti, turvallisesti ja kätevästi. Valikoimistamme löydät runsaasti eri malli-, koko- ja värivaihtoehtoja arkeen, juhlaan, sporttisempaan menoon tai vaan rentoon hengailuun. Sivuiltamme Remonte-kenkien ostaminen on turvallista ja vaivatonta. Isoista, selkeistä kuvista näet tarkasti kenkien yksityiskohdat, tyylin, koon ja sopivuuden makuusi ja tyyliisi. Kengistä on paljon tietoa ja isot, selkeät kuvat, joista näet yksityiskohtaisesti kengän tyylin, koon ja vastaavuuden makuusi. Iloisia shoppailuhetkiä!

Sivu 1 / 1

24 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK