Reima, Kengät

1 osumaa

Reima kengät aktiivisiin ulkoleikkeihin

Reima kengät hellivät lapsen jalkoja mukavuudellaan sekä silmiä kauniin kirkkailla väreillään ja suloisella muotoilullaan. Reima kengissä lapsesi voi leikkiä ulkona aktiivisesti ja viettää lapsuutensa ikimuistoisimpia hetkiä huoletta. Reima-kenkävalikoimaan kuuluu useita kivoja malleja aina sandaaleista tennareihin ja saappaisiin. Valikoimasta löytyy jaloille mukavuutta jokaiseen säähän, aina kesähelteistä talven pakkasiin ja kaikkea siltä väliltä.

Pitkällä ammattitaidolla suunnitellut Reima kengät

Kotimainen Reima perustettiin Kankaanpäässä vuonna 1944. Pitkän historiansa aikana siitä on tullut hyvin tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa lasten jalkineiden lisäksi myös lasten vaatteita. Yrityksen alkutaipaleella Reima valmisti pelkästään vaatteita, myös aikuisille. Tänä päivänä löydät Reiman tuotevalikoimasta mukavat ja kestävät lastenkengät joka säähän, kuten lämpöiset Reima talvikengät sekä suloiset sandaalit, tennarit ja kumisaappaat.

Reima kengistä löytyy sopivat jokaiseen säähän

Reima kenkien joukosta löydät lapsellesi jalkineet joka säähän. Olipa sitten hakusessa hyvin säitä kestävät talvisaappaat, lämpimiin säihin suunnitellut kevyet sandaalit tai kumisaappaat sateisiin päiviin, Reima tarjoaa kaiken tämän. Suurin osa Reiman malleista on suunniteltu herkullisen värikkäiksi ja joukosta löytyy myös hillitympiä sävyjä, kuten mustaa ja harmaata. Löydä lapsellesi Reima kengät Footwayn valikoimasta!

Reima kengät verkossa Footwayllä

Tilaa lapsellesi mukava, kaikenlaiset leikit kestävä kenkäpari, joka on viimeistelty kauniin värikkäällä ulkoasulla. Reima kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan pitkällä suomalaisella ammattitaidolla suunnitellut kengät. Löydä ajan tasalla oleva Reima-valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK