Punainen, Kengät

1 282 osumaa

Footwaylta löydät punaiset kengät kaikissa mahdollisissa sävyissä

Huhhuh! Punaiset kengät jalassa saa päitä kääntymään, olipa kyseessä sitten 10cm koroilla varustetut korkokengät tai kirkuvan punaiset tennarit. Pohjoismaissa suosituimmat kenkien värit ovat yleensä neutraalin mustia tai ruskeita, ja siksi punaisia kenkiä voikin olla vaikea löytää kauppojen rajallisesta valikoimasta. Joskus elämään kuitenkin tarvitsee hieman väriä – ja siinä tarpeessa olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Me Footwaylla olemme koonneet yhteen ehkäpä maan laajimman valikoiman erilaisia punaisia kenkiä: yli 1500 erilaista kenkäparia, joiden joukosta löytyy punaiset jalkineet jokaiseen tilanteeseen niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä uudet lempikenkäsi!

Punaiset kengät ovat rohkean pukeutujan valinta

Kengät jäävät usein asussa vähemmälle huomiolle ulkopuolisten silmissä, mutta punaiset kengät ovat taatusti asun keskipiste. Kesällä ne tuovat asuun raikkautta, syksymmällä ne piristävät harmaita sadeiltoja. Kirkkaan punaiset korkokengät tuovat perinteiseen pikkumustaan särmää ja glamouria, ja tekevät tummasta asusta loistavan vaihtoehdon myös kesällä. Jos reipas paloauton punainen tuntuu liian hurjalta, valittavana on myös monenlaisia hieman rauhallisempia punaisen sävyjä: vaaleanpunaista, pinkkiä, korallia, burgundia… Jos punainen tuntuu arkikäyttöön vaikealta värivalinnalta, voi punaisilla kengillä piristää esimerkiksi treenityyliä. Sporttisuus on edelleen trendikästä, ja sen vuoksi urheilukenkien valikoimaa on saatavilla runsaasti myös erilaisissa punaisen sävyissä. Punaisista kumisaappaista on tullut jo lähestulkoon muoti-ilmiö, ja kostealla kelillä kirkkaat värit piristävätkin niin omaa kuin kanssaeläjien mieltä. Ja lapsille punaiset kengät voivat olla loputon ilon aihe – me aikuiset usein kartamme voimakkaita värejä, mutta lapset oikein imevät niistä energiaa!

Anna punaisten kenkiesi loistaa oikealla huolenpidolla

Oikeanlainen jalkineista huolehtiminen on ekonominen ja ekologinen tapa toimia. Kenkien säännöllinen huoltaminen auttaa pitämään niiden värin kirkkaana ja syvänä, sekä pitää kengät siisteinä ja valmiina käyttöön. Oikeanlainen huolto riippuu pitkälti kengän materiaaleista: mokkaa ja nupukkia voi harjata pehmeällä kenkäharjalla, kun taas nahkaa ja synteettisiä materiaaleja voi puhdistaa pehmeällä, kostutetulla liinalla. Likaa ja vettä hylkivä suoja-aine auttaa vähentämään kenkien puhdistustarvetta ja voi pidentää kenkien käyttöikää. Sää kannattaa ottaa huomioon etenkin pohjoisessa, missä räntä ja pakkanen pistävät kengät koville. Mitä paremmin pidät kengistäsi huolta, sitä pidempään voit sujauttaa ne jalkaasi aina silloin, kun haluat!

Tilaa punaiset kengät helposti netistä Footwaylta!

Kenkien ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kätevän hakutyökalumme avulla voit rajata hakutuloksia esimerkiksi värin ja mallin mukaan, ja näin löytää oikeat kengät entistä nopeammin. Löydät työkalun sivustomme vasemmasta laidasta. Kun oikea pari on ostoskorissa, tilauksen tekeminen on yksinkertaista, ja uudet kenkäsi ovat matkalla luoksesi pikemmin kuin uskotkaan. Tarjoamamme 180 päivän avokaupan ansiosta voit rauhassa sovittaa kenkiä kotonasi ja varmistaa, että ne ovat täydelliset. Koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, olemme tehneet myös palauttamisesta yksinkertaista ja maksutonta. Uskomme kuitenkin, että uudet punaiset kenkäsi tulevat jäädäkseen!

Rio Red
ALE
Flash Rust
ALE
Sivu 1 / 22

1282 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK