Pronssi, Kengät

58 osumaa

Pronssinväriset kengät juuri sinulle Footwayn laajasta valikoimasta

Pronssi on kaunis, metallinhohtoinen väri, mutta kuitenkin melko harvinainen valinta kenkiin. Pronssi on joka tapauksessa erinomainen vaihtoehto muille metallinhohtoisille väreille, ja pronssinväriset kengät ovatkin tyylikäs valinta esimerkiksi juhlapukeutumiseen. Harvinaisuudesta johtuen juuri omaan tyyliin sopivia pronssisia kenkiä saattaa olla vaikea löytää tavallisista kaupoista, joissa valikoimaa pienentää rajallinen hyllytila. Me Footwaylla haluamme, että valikoimastamme löytyy oikea kenkäpari jokaiselle, mistä syystä olemme koonneet ehkäpä maan laajimman valikoiman myös pronssinvärisiä kenkiä. Kymmenien kenkäparien valikoimastamme löytyy uudet jalkineet niin miehille, naisille kuin lapsillekin - moniin erilaisiin tilanteisiin. Jos etsinnässäsi on siis esimerkiksi himmeää pronssia hohtavat tennarit tai rohkeasti pronssin värissä kimaltelevat korkokengät, olet tullut oikeaan paikkaan!

Pronssinväriset kengät & oikea hoito

Aito pronssi ja messinki patinoituvat käytössä kauniisti, mutta pronssinväriset kengät näyttävät tästä huolimatta paremmalta, kun ne hohtavat puhtautta. Oikeanlainen hoito riippuu pitkälti kenkien materiaalista, ja onkin huomattavan tärkeää varmistaa kenkien yksilölliset hoito-ohjeet ennen niiden käyttöönottoa. Yhteistä kaikille materiaaleille on kuitenkin se, että säännöllinen hoitaminen ja puhdistaminen paitsi pitävät kengät siisteinä ja aina valmiina käyttöön, myös mahdollisesti pidentävät niiden käyttöikää. Päivän sään huomioonottaminen, ennen kuin vetää kengät jalkaansa aamulla, on myöskin fiksua – silloin ei tarvitse pelätä, että esimerkiksi uudet nahkakengät menevät pilalle loskakelissä. Suosittelemme käsittelemään uudet kengät likaa ja vettä hylkivällä suoja-aineella ennen niiden käyttöönottoa ja aina puhdistamisen jälkeen. Tämä auttaa suojelemaan kenkien pintaa ja pitää kengät siisteinä pidempään. Hanki siis uusille, pronssinvärisille kengillesi juuri niiden valmistusmateriaalille sopiva suojasuihke varmistaaksesi kengillesi mahdollisimman pitkän elinkaaren.

Rohkea pukeutuja valitsee pronssinväriset kengät

Koska pronssi on hieman epätavallinen värivalinta kenkiin, sopii se etenkin ennakkoluulottomalle pukeutujalle. Rohkea yhdistää pronssinväriset kengät arkipukeutumiseen: pronssi sopii erinomaisesti yhteen esimerkiksi ruskean ja beigen sävyjen kanssa. Koska pronssi on kuitenkin tyylikäs valinta, se sopii myös toimistopukeutumiseen. Kesällä pronssinväriset sandaalit tuovat kauniisti esiin jalkojen rusketuksen, ja sopivat hyvin niin rentoihin kuin muodollisempiinkin juhlatilaisuuksiin. Pronssisia tennareita ja kangastossuja löytyy monia erilaisia, ja nämä sopivat sekä miehille että naisille esimerkiksi kesäpukeutumiseen. Koska metallinhohtoinen pronssi ansaitsee olla asun keskipiste, sopii pronssinväristen kenkien kanssa loistavasti yhteen esimerkiksi ajattomat musta ja valkoinen. Tyylikäs kesäasu voi olla vaikkapa valkoiset shortsit, tilaisuuteen sopiva kevyt, valkoinen paita ja pronssiset kengät.

Tilaa uudet, pronssinväriset kengät kätevästi Footwaylta!

Löysitkö etsimäsi pronssinväriset kengät Footwayn valikoimasta? Mahtavaa! Tilaaminen on yksinkertaista, ja nopean toimituksemme ansiosta pääset ihastelemaan ja testaamaan uusia kenkiäsi pikemmin kuin uskallat toivoakaan. Koska uskomme, että asiakkaamme ansaitsevat vain parasta, tarjoamme sinulle 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit varmistaa, että kengät vastaavat odotuksiasi. Lähes kuuden kuukauden avokaupan aikana ehdit myös kokeilla kenkiä yhdessä kaikkien suosikkiasujesi kanssa! Haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostopäätökseesi, joten tarjoamme myös helpon, maksuttoman palautuksen. Uskomme kuitenkin, että tulet löytämään valikoimastamme uudet suosikkikenkäsi!

Edem Bronze
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fiona
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raslton
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BL 081
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ella Bronze
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
601151
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

58 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK