Pom Pom, Kengät

17 osumaa

Pom Pom kengät - tanskalaista laatua lapsellesi

Haluatko tarjota lapsellesi mukavat, luonnonmateriaaleista valmistetut jalkineet, jotka eivät kiristä, hierrä eivätkä purista vauhdikkaissakaan leikeissä? Tanskassa suunnitellut Pom Pom kengät sopivat perheen pienimpien aktiiviseen elämään, ja mikä parasta, ne myös hivelevät vanhempien silmää!

Aitoja materiaaleja pohjoismaisella ammattitaidolla

Tanska on Pohjoismaisen muodin keskus, ja sieltä virtaa jatkuvasti uusia innovaatiota niin Pohjolan kuin muun maailman markkinoille. Pom Pom kengät ovat tästä yksi lisätodiste. Merkin kotipaikka on Jyllanissa, Esbjergin kaupungissa, josta se toimittaa lasten jalkineita Tanskan lisäksi moneen muuhunkin maahan. Vuonna 2010 perustettu lastenkenkämerkki on kerännyt runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Eurooppaa. Sen perusidea ammentaa yksinkertaisesta ja harmonisesta värimaailmasta sekä ensiluokkaisesta käyttömukavuudesta. Pom Pom haluaa tarjota mukavia jalkineita niin vauvaikäisille, taaperoille kuin isommille lapsillekin - aina kestävästi ja ekologisesti. Tanskalainen perusidea on helposti sovellettavissa myös suomalaiseen arkeen: Pom Pom on sinun merkkisi, jos haluat tarjota lapsellesi hyvin istuvat, aidoista materiaaleista valmistetut ja ulkonäöltään todella miellyttävät kengät.

Pom Pom kengät - aimo annos käyttömukavuutta

Suomalaiset lapset viettävät paljon aikaa leikkien ja touhuten. Istuvilla ja jalkaa tukevilla jalkineilla on tärkeä rooli lapsen hyvinvoinnissa. Siksi myös kenkävalintoihin on hyvä panostaa jo aikaisessa vaiheessa. Pom pom lasten kengät on kehitetty Tanskassa ulkoilua ja aktiivista elämäntapaa tukevalla mentaliteetilla tyyliä unohtamatta - ja tämä sopii täydellisesti myös suomalaiseen arkeen. Pom Pom sandaalit on varustettu istuvilla pohjilla ja pintamateriaaleilla, jotka eivät hierrä lapsen jalkaa menossa ja meiningissä. Mikä parasta, nämä kengät myös näyttävät todella kauniilta. Löydät valikoimasta sandaalien lisäksi myös nauhalliset umpikengät, klassiset bootsit, varsilenkkarit, kylmän vuodenajan saappaat ja tennarit - kaikissa on kiinnitetty huomiota kauniisiin yksityiskohtiin ja ensiluokkaiseen käyttömukavuuteen. Harmonisen värimaailman ansiosta Pom Pom kenkiä on myös helppoa yhdistellä mihin tahansa muihin asukokonaisuuksiin.

Aito nahka muotoutuu ja kestää pitkään

Pom Pom kengät on helppo lahjoittaa sisarusparvessa eteenpäin tai ystäväperheelle, kun lapsesi kasvaa niistä ulos. Kaikissa kengissä on nimittäin käytetty erittäin laadukasta nahkaa, joka on kestävä ja ekologinen valinta pitkäikäisyytensä ansiosta. Hyvin hoidettuna nahka kestää erittäin pitkään - kuraleikkejä kannattaa kuitenkin nämä kengät jalassa välttää. Lapsesi on varmasti innoissaan uusista jalkineistaan, mutta malttakaa hetki ennen kenkien käyttöönottoa - käsittele ne kosteussuojalla, joka estää myös lian kertymistä kengän pinnalle. Nahkakengät on hyvä harjata jokaisen käyttökerran jälkeen. Jos niihin on päässyt kertymään kuraa, voit myös pyyhkiä ne kenkäsampoolla tai hangata lian pois liinalla. Hyvät kengät myös pysyvät ainutlaatuisessa kunnossa, kun jaksat hoitaa niitä säännöllisesti. Kenkien hoitaminen on myös mukavaa puuhaa isommalle lapselle, joten voitte tehdä siitä mukavan yhteisen leikin!

Pom Pom kengät netistä Footwayltä

Ilahduta lastasi ja osta Pom Pom kengät Footwayn laajasta valikoimasta. Meiltä löydät runsaasti erilaisia kenkiä ja malleja lukemattomiin käyttötarkoituksiin niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen toimituksen, ja mikä parasta, tilaamasi tuotteet saapuvat luoksesi alta aikayksikön. Meille on tärkeää, että pääset nauttimaan uusista jalkineistasi mahdollisimman pian. Jos haluat tutustua tuotteisiin rauhassa kotona, olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä tarjoamme tuotteille 180 päivän palautusoikeuden. Käy siis tutustumaan tarjontaamme ja klikkaa tilauksesi matkaan!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151015 Rose
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151007 Camel
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151024 Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151084 Camel
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151088 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151053 Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151105 Camel
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151105 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151053 Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151024 Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151105 Camel
MUUTAMA JÄLJELLÄ
151105 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

17 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK