Polo Ralph Lauren, Kengät

93 osumaa

Polo Ralph Lauren -kengät laadulla ja pitkällä ammattitaidolla

Mikäli tyylikkyys on kriteerien kärkipäässä kenkäostoksille suunnatessasi, Polo Ralph Lauren on oikea merkki. Tämä tyylitaiturina tunnettu kenkävalmistaja tunnetaan yhtä lailla myös vaatteistaan, jotka huokuvat ajatonta tyylikkyyttä ja ehdotonta laatua. Ralph Lauren perusti nimeään kantavan yrityksensä jo vuonna 1967. Pitkän taipaleen kulkenut muotibrändi on niittänyt mainetta ympäri maailman, eikä ihme. Nimittäin sen lisäksi, että yritys valmistaa muotia aikamme viimeisimpiä trendejä seuraten, se pitää kiinni myös tarkoista laatustandardeista. Jokainen tietää, miten tärkeää kenkiä valitessa on painostaa niiden laatuun, ja tämä näkyy ennen kaikkea kengän istuvuudessa jalkaan sekä sen kestävyydessä. Kun nämä asiat ovat kengän valinnassa kärkisijoilla, Polo Ralph Lauren on täydellinen valinta. Kaupan päälle tulee ajaton tyyli, joka ei katoa muodista. Polo Ralph Lauren on kenkämerkki, joka valmistaa jalkineet aivan koko perheelle – niin naisille ja miehille kuin lapsille - ja jopa vauvoillekin.

Oikein hoidettuina Polo Ralph Lauren -kengät kestävät pitkään

Polo Ralph Lauren valmistaa kenkiä useista eri materiaaleista. Koska kenkien hoito-ohjeet riippuvat niiden valmistusmateriaaleista, kannattaa kenkäostoksilla aina laittaa merkille kengän materiaali ja hankkia tarvittaessa niihin sopiva hoitotuote. Nahkakenkä pitää kyllästämisestä, mikä lisää nahan lianhylkivyyttä ja vedenkestävyyttä. Mokkanahkainen jalkine puolestaan haluaa pintaansa mokkanahalle suunniteltuja hoitotuotteita, minkä lisäksi mokkaharja on fiksu hankinta, jonka avulla pintalika irtoaa materiaalista hellävaraisesti. Myös synteettisistä materiaaleista valmistetuille kengille on olemassa omat kyllästeensä. Kangaskenkien puhdistukseen puolestaan riittää usein pelkkä saippuavedellä kostutettu liina. Olipa kenkiesi materiaali mikä tahansa, on syytä muistaa, että oikein hoidettuina laadukkaasti valmistetut Polo Ralph Lauren -kengät ilahduttavat sinua olemassaolollaan entistä pidempään.

Polo Ralph Lauren -kengät tuovat tyyliä joka asuun

Tyylikkyys ja Polo Ralph Lauren ovat käytännössä synonyymeja keskenään. Olipa tilaisuus mikä tahansa, tyylikkyys ei voi jäädä vajaaksi kenkävalinnan ollessa Polo Ralph Lauren. Trendikkäät sneakerit ovat nekin saaneet ylleen ajattomuutta hehkuvan ilmeen, ja ne yhdistyvät erinomaisesti niin farkkuihin, hameeseen kuin puvunhousuihinkin. Myös juhlakengissä löytyy, mistä valita. Kauneimman juhlamekon tai parhaimman puvun eleganssi tulee parhaiten esille, kun jalassa on juhlavat, sirot pikkukengät. Ja kun kyseessä ovat perheen pienimmäisten kallisarvoiset varpaat, Polo Ralph Laurenin somat lasten kengät pukevat niin vauvojen, taaperoiden kuin koululaistenkin jalat mukavasti ja tyylikkäästi.

Polo Ralph Lauren -kengät löydät näppärästi Footwaylta

Tutustu kätevään hakusuodattimeemme, jonka avulla lajittelet esille kengät, joiden ominaisuudet vastaavat parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Olipa etsinnässä kengät sitten itsellesi tai toiselle perheenjäsenelle, hakutyökaluun syötät kätevästi haluamasi koon, värin ja kenkätyypin, ja selaat sitten hakutuloksia vaivatta ja mukavasti – omalta kotisohvaltasi käsin. Ja mikäli mieleesi juolahtaa kysyttävää, iloinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään niin kenkiä ja niiden ominaisuuksia kuin tilaustakin koskien. Tilaa uudet, upeat kengät meiltä jo tänään!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Gersha Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Belen Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hugh Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Dezi II Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Faxon Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

93 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK