Polecat, Kengät

137 osumaa

Polecat kengät ovat taattua ruotsalaista laatua

Polecat kengät ovat edullisia urheilulliseen menoon sopivia kenkiä, jotka on suunniteltu Ruotsissa. Vaikka kengät ovat hinnaltaan kaikkien saatavilla, niissä on silti taattua laatua. Kenkien valmistuksessa on käytetty materiaaleja, jotka kestävät vuosikausia.

Urheilullisia kenkiä kovaan menoon

Polecat on ruotsalainen merkki, jonka tarina on nousukiidossa. Merkki on siis nousemassa urheilullisten kenkien huipulle, ja jatkuvasti kasvava käyttäjäkunta onkin ollut niihin todella tyytyväinen. Polecat kengät ovat huokeahintaisia mutta silti laadukkaita kenkiä. Ne käyvät urheiluharrastusten lisäksi loistavasti myös vapaa-aikaan. Kengät sopivatkin erityisen hyvin hintatietoisille naisille ja miehille, jotka vaativat vastinetta rahoilleen. Merkin valikoima on uuri sopivan kompakti, ja sieltä löytyy tuotteita moneen lähtöön ja käyttötarkoitukseen. Polecatista voidaan ajatella tulevan seuraava suuri merkki sporttisten kenkien saralla. Ruotsalaiset kengät ovat muutenkin yleisesti ottaen laadukkaita, ja Polecat jatkaa tätä linjaa vankalla ammattiylpeydellä. Tutustu siis Polecatin tuotevalikoimaan ja löydä juuri itsellesi sopivat kengät kaikkeen urheiluun ja vapaa-aikaan!

Sporttiset Polecat kengät ovat helppohoitoiset

Polecat on erikoistunut urheilullisiin vapaa-ajankenkiin, jotka sopivat toki myös vaikkapa lenkkeilyyn. Malliston kenkien neutraalit värit sopivat täydellisesti niin naisille kuin miehille. Kenkiä on saatavana sekä mustina että valkoisina. Nämä kaksi perusväriä miellyttävät varmasti kaikkien silmää. Kengät ovat ulkonäöltään hyvinkin yksinkertaisia, mikä sopii merkin profiiliin. Niissä ei ole panostettu mihinkään turhaan, vaan itse asiaan. Esimerkiksi Polecat nastakengät helpottavat liukkaalla säällä liikkumista. Ne soveltuvat lenkkeilyyn talvisäällä ja lisäävät turvallisuuttasi huomattavasti, mikä on todella tärkeää karuissa talviolosuhteissa. Nastakenkien ansiosta pienennät kaatumisriskiä huomattavasti. Polecat keinukengät taas ovat omiaan kaikenlaiseen liikuntaan. Ne ovat uusi innovaatio, joka on kehitetty erityisesti aktiiviliikkujille. Keinukengät aktivoivat lantion alueen lihaksia ja ehkäisevät pitkällä tähtäimellä erilaisia rasitusvammoja.

Tekstiilistä valmistetut sporttikengät tuntuvat kevyiltä

Polecat kengät on yleisesti ottaen valmistettu tekstiilimateriaaleista. Tekstiili on todella helppohoitoinen materiaali, joka ei liikoja hoitoja vaadi. Keinokuidusta valmistettua kangasta ei tarvitse nimittäin välttämättä varsinaisesti hoitooa - riittää, että pyyhkäiset ylimääräiset pölyt toisinaan kostealla liinalla ja miedolla saippualiuoksella. Kangas säilyy hyvänä useiden vuosien ajan, eikä kengille tarvitse tehdä muuta kuin perinteistä hyvää säilyttämistä. Kenkiä kannattaa kuitenkin tuuletta riittävästi. Säilytyksen ajaksi voit sujauttaa ne kenkälaatikkoon, jossa ne saapuivat. Kenkään voi laittaa myös lestin, jolla se pysyy muodossaan. Polecatin urheilukenkiä voi kehua laadukkaiksi aivan syystä. Kengät kestävät loistavasti vuodesta toiseen, koska ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Jos haluat helppohoitoiset lenkkikengät, joilla liikut keveästi vuosien ajan, Polecat on ehdoton valintasi!

Polecat kengät netistä Footwayltä

Osta Polecat kengät Footwayltä! Suuresta valikoimastamme löydät sporttiset kengät harrastuksiin ja vapaa-aikaan - nämä laatujalkineet täyttävät vaativankin liikkujan odotukset. Footway tarjoaa kaikille tilauksille ilmaisen ja nopean toimituksen. Mikä parasta, tuotteillamme on 180 päivän palautusoikeus. Tämä takaa sen, että olet varmasti tyytyväinen tuotteisiin ja pystyt palauttamaan ne, jos ostoksesi menisi jostain syystä vikaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Tule siis tutustumaan valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Sivu 1 / 3

137 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK