Kengät Netistä

67 osumaa

Mukavuudesta tinkimättömät Axelda-kengät

Ruotsalainen Axelda on vielä suhteellisen nuori kenkämerkki, mutta sen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana ennen kaikkea yrityksen valmistamien kenkien mukavuuden ansiosta. Brändi tunnetaan eritoten jalassa mukavista bio-sandaaleistaan ja lämpöisistä lampaannahasta valmistetuista tohveleistaan, joissa niissäkin mukavuus on hiottu äärimmäiselle tasolle. Mikään ei ole ihanampaa kuin sujauttaa jalat lämpimiin, karvavuorisiin tohveleihin viileänä talviaamuna. Tämän tietää myös Axelda, joka panostaa valikoimassaan lämpöä uhkuvien, pehmoisten tohveleiden ja saapikkaiden valmistukseen. Axeldan tavoitteena on toimittaa laatua ja ergonomisuutta jaloille kilpailukykyiseen hintaan. Kaiken lisäksi myöskään tyylissä ei ole tingitty, ja Axeldan jalkineita saakin erittäin tyylikkäissä kuoseissa.

Helppohoitoiset Axelda-kengät ovat kiitolliset kaverit

Tohvelit ja sandaalit ovat useimmiten hyvin kiitollisia seuralaisia, jotka pysyvät kunnossa pelkällä säännöllisellä tuulettamisella sekä mahdollisen pintalian pyyhkimisellä kostean kankaan avulla. Tohveleiden sisäpuolen lampaanvilla on siitä nerokas materiaali, että se hengittää ja tuulettaa itse itsensä, minkä lisäksi villa on myös antibakteerinen. Näin ollen jalat eivät myöskään pääse hikoilemaan tohveleissa, mutta ne pysyvät silti ihanan lämpiminä. Mikäli nahkaisiin tohveleihin tai sandaaleihin kuitenkin haluaa aikaansaada likaa hylkivän kalvon, niiden kyllästäminen nahalle sopivalla kyllästespraylla on sekä kätevää että palkitsevaa.

Axelda-kengät tuovat mukavuutta kotiin ja työpaikalle

Sen lisäksi, että Axeldan valmistamat sandaalit tuntuvat jalassa mukavilta, ne myös näyttävät hyvältä. Pelkistettyjen sandaalimallien lisäksi brändi valmistaa myöskin näyttävämpiä, esimerkiksi kimaltavalla päällysteellä varustettuja malleja. Tyylikkäät sandaalit sopivatkin kotiympäristön lisäksi hyvin myös töihin, kun mukavuus ja näyttävyys halutaan yhdistää ja jalat pitää tyytyväisinä koko työpäivän ajan. Entäpä pehmoiset tohvelit sitten? Axelda suunnittelee nekin niin tyylikkäissä sävyissä ja muotoiluilla, että nämä tohvelit jalassa näytät takuuvarmasti hyvältä niin kotoisan viihtyisässä pyjamassa kuin yhtä lailla myös illallisvieraiden saapuessakin, parhaimpaan juhlamekkoosi pukeutuneena. Ja mikset viihtyisi toimistossakin entistä paremmin nappaamalla nämä luottolämmittäjät laukkuusi aamulla töihin suunnatessasi ja yhdistämällä ne työasuusi aina, kun istahdat pidemmäksi aikaa työpöydän ääreen. UGG-tyyliin valmistetut Axeldan varrelliset saapikkaat puolestaan kaunistavat asun kuin asun viileämpinä vuodenaikoina.

Kauniit ja mukavat Axelda-kengät näppärästi Footwaylta

Axelda-tohvelit ja -sandaalit ovat ratkaisu kaikkiin jalkojen mukavuuteen liittyviin kysymyksiin. Kotona ja työpaikalla vietetään yleensä pitkiä aikoja jalkojen päällä, jolloin ergonomiset sandaalit ovat tarpeen. Viihtyisät koti-illat ovat puolestaan ansainneet osakseen pehmeän pörröiset tohvelit, jotka jalassa kiireet unohtuvat ja joiden suloinen lämpö halaa jalkoja ihanasti. Footwaylta tilaat nyt Axeldan valmistamat tyylikkäät laatujalkineet lämmittämään koti-iltojasi sekä tekemään työpäivistäsi mukavampia. Footway toimittaa aina tilauksesi perille nopeasti, reiluin tilausehdoin. Kätevän suodatustyökalumme ansiosta rajaat hakuusi mukaan haluamasi koot, värit ja kenkätyypit, säästäen näin aikaa juuri sinulle sopivien kenkien etsinnässä. Mikäli Axeldan tai muun merkin tuotteet, tai tilaaminen meiltä herätti mielessäsi kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

Colorado
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Milord
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anders Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ellen Sand
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

67 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK