Kengät Netistä

47 osumaa

Kawasaki kengät - trendikäs, ekologinen ja retro

Tanskalaiset Kawasaki kengät on valmistettu käyttäen luonnonmateriaaleja, kuten puuvillakangasta, nahkaa, mokkaa ja kumia. Kengät ovat kevyet, mutta luotu kestämään kovaa kulutusta. Skandinaavinen suunnittelu näkyy kenkien malleissa ja kuoseissa ja se on retroa parhaimmillaan.

Tanskalainen tennari japanilaisella nimellä

Kawasaki kengät tulevat, japanilaisesta nimestään huolimatta, Tanskasta. Kenkätehdas on perustettu vuonna 1972 ja sen ajatuksena oli valmistaa yksinkertaisia ""koko kansan kenkiä"" urheilukäyttöön. Kawasakin tennarit ovatkin Tanskan myydyimmät kengät. Alun perin kengät olivat väritykseltään joko mustat tai valkoiset. Myöhemmin 80-luvulla niitä pidettiin diskossa, 90-luvulla työkenkinä ja tänä päivänä ne ovat trendikkäät retrokengät. Kengät ovat säilyttäneet hyvin alkuperäisen idean ja hengen, vaikka niiden tyyli on kokenut ajan saatossa muutoksia. Niitä valmistetaan nykyään monissa eri väreissä, printtikuvioissa ja monenlaiseen käyttöön. Kenkien valmistus tehdään edelleen samalla tavoin ja samanlaisilla välineillä kuin 40 vuotta sitten. Kawasaki on erittäin suosittu kenkä pohjoismaissa, mutta sitä myydään myös ympäri Eurooppaa.

Kawasaki kengät ovat skandinaavista designia parhaimmillaan

Kawasaki kengät ovat rennot ja sopivasti retrot, mutta silti tämän päivän muodin mukaiset. Skandinaavinen suunnittelu näkyy kenkien malleissa ja kuoseissa ja erottuu edukseen. Perinteiset retro Kawasaki tennarit sopivat arkikäyttöön, vapaa-aikaan ja työkengiksi kaikenikäisille miehille ja naisille sekä nuorisolle. Tämä klassikkokenkä ei ole turhaan Tanskan myydyin. Tennarit on aluperin kehitetty urheilukäyttöön, mihin ne edelleenkin sopivat hyvin. Tennareiden lisäksi mallistosta löytyy myös varrellisia boot-malleja, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön sekä naiselle juhlavampia ballerinoja. Perinteisesti Kawasaki kangaskengät ovat olleet joko mustia tai valkoisia, mutta nykyään on värivalikoima laaja ja mallisto vaihtuu säännöllisesti. Kankaiden kuosit vaihtelevat muodinmukaisesti leopardikuvioista yksivärisiin ja niissä on myös printtikuvioita. Kengistä löytyy hillittyjä vaihtoehtoja, mutta myös rohkeampaa väritystä.

Kawasaki kengät on valmistettu ympäristöystävällisesti

Kawasaki kengät on valmistettu käyttäen luonnon materialeja, kuten puuvillakangasta, nahkaa, mokkaa ja kumia. Kengät valmistetaan ympäristöystävällisesti vulganoimalla ja valmistusprosessissa vältetään kaikenlaisten liimojen ja liuottimien käyttöä. Kengät valmistetaan euroopassa, joten niiden kuljetusmatka on lyhyt mikä vähentää ympäristön kuormittumista. Kengät ovat kevyet mutta luotu kestämään kovaa kulutusta. Kumipohjan ansiosta niillä ei liukastu helposti. Uudet kengät kannattaa käsitellä ennen käyttöönottoa tähän tarkoitukseen kehitellyllä kenkien suoja-aineella. Mokkakengille käytetään erityisesti mokkanahalle suunniteltua suoja-ainetta. Käsittely tekee kengästä vettä ja likaa hylkivän mutta jättää sen hengittäväksi. Kengät kannattaa jättää käytön jälkeen paikkaan, jossa ne pääset tuulettumaan ja kuivamaan. Mahdolliset tahrat kannattaa poistaa tuoreelta, etteivät ne pääse pinttymään.

Kawasaki kengät netistä Footwayltä. Nopea ja ilmainen toimitus ja 180 päivän palautusoikeus.

Tutustu Footwayn Kawasaki kenkien valikoimaan. Valittavanasi on runsaasti niin miesten kuin naisten Kawasaki kengiä eri väreissä, malleissa ja kuoseissa. Valitse omasi ja osta Kawasaki kengät Footwaylta. Meillä on erittäin nopea toimitus, sillä kaikki kengät ovat valmiina varastossamme. Tilattavissa olevat kengät näkyvät reaaliaikaisesti sivuillamme. Tilauksen toimitus on ilmainen, samoin palautus. Palautusoikeus on jopa 180 päivää. Tilauksen voi maksaa verkkopankkimaksulla, Visa ja Mastercard-luottokorteilla sekä kätevällä Klarna-laskulla.

Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tennis Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

47 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK