Kengät Netistä

25 osumaa

ProKeds kengät erottuvat kauas!

Makeissa ProKeds tennareissa olet puettu sekä mukavuuteen että tyylikkyyteen. Upeat tennarit erottuvat tavanomaisesta raikkaan trendikkäällä muotoilullaan sekä kumipohjaa koristavilla, tuotemerkille tunnusomaisilla, erottuvilla sinisellä ja punaisella raidalla. ProKeds tennareita on saatavilla niin matala- kuin korkeavartisenakin mallina, mahtavissa väreissä. Valitsetko sinä korkean vai matalan, hillityn mustan tai valkoisen, räiskyvän kirkkaanpunaisen vaiko kenties miellyttävän farkunsinisen?

Koripallokentiltä jokaisen suosikiksi nousseet ProKeds kengät

ProKeds on tennareistaan ja muista kangaskengistään kuulun Keds-kenkämerkin sisarmerkki. Keds lanseerasi vuonna 1949 markkinoille koripallon pelaajille suunnitellun kenkämallin, josta tulikin voitokkaan, viisinkertaisen maailmanmestarin Minneapolis Lakersin luottokenkä. Sekä Keds- että ProKeds kengät ovat hyvin arvostettuja kenkiä. ProKeds tennareita on luonnehdittu ”tyylikkäiksi tennareiksi” ja tämä pitää paikkansa. Nämä kengät voi yhdistää myös fiinimpään tyyliin!

ProKeds kengät tyylikkääseen arkeen ja moderniin juhlaan

ProKeds sneakerit ovat täynnä sekä mukavuutta että taattua tyyliä. Tuotemerkille tunnusomaiset raidat erottuvat jo kauas ja tuovat näihin fiineihin tennareihin oman säväyttävän mausteensa. ProKeds tennarit sopivat hyvin yhteen niin farkkujen kuin juhlavampienkin housujen kanssa. Lukuisista malleista löytyy helposti jokaiseen tyyliin sopivat tennarit useissa tyylikkäissä väreissä. Pukeudu arkeen tyylikkäästi sekä juhlaan modernisti ProKeds kengissä!

ProKeds kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa hieman fiinimpi tennarivalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi? Useat ovat löytäneet ProKeds kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tennarimuodin tiennäyttäjiin ja hanki omat ProKeds kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nylon White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nylon Petrol
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

25 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK