Kengät Netistä

19 osumaa

Laatujalkineita aidoista materiaaleista

Frye kengät ovat amerikkalaisen kenkäsuunnittelun taidonnäyte. Merkillä on kokemusta laadukkaiden jalkineiden valmistuksesta jo yli 150 vuoden ajalta. Se näkyy niin materiaaleissa kuin mallistossakin ja tuntuu käytössä. Ihastu sinäkin tähän käsityöläisyyyden perinnettä kunnioittavaan brändiin!

Upeita nahkakenkiä jo vuodesta 1863

Frye kengät saivat alkunsa Yhdysvalloissa jo yli 150 vuotta sitten, kun John A. Frye perusti kenkäliikkeen Marlboron kaupunkiin, Massachusettsin osavaltioon. Tuotemerkki on kunnostautunut erityisesti cowboy-tyylisten saappaiden valmistajana, ja toimintaa on määrittänyt alusta asti rautainen käsityöläisosaaminen. 1950-luvulta lähtien Frye oli myös suurten elokuvatähtien, kuten Bing Crosbyn, Liza Minellin ja jopa liittovaltion ykkösnaisen, Jackie Kennedyn suosima bootsien valmistaja. Fryen bootsit niittivät mainetta Amerikan lisäksi eri puolilla maailmaa. Sittemmin valikoima on kasvanut, ja siihen kuuluu nykyisin perinteisten bootsien lisäksi myös erilaisia nilkkureita, kävelykenkiä, korkokenkiä ja sandaaleita. Kaikki kengät luodaan yhä samalla pieteetillä huippuluokan materiaaleista. Jos arvostat erittäin korkealaatuista, aitoa nahkaa ja vuosikymmenten aikana kertynyttä rautaista ammattitaitoa, Fryen kengät ovat luonteva valintasi.

Frye kengät - ajatonta tyyliä ja verratonta laatua

Vaaditko kengiltäsi paljon? Pidätkö klassikkotuotteista ja arvostatko käsityötä? Jos vastasit kyllä, Frye on sinun merkkisi. Laadukkaat nahkamateriaalit on käsitelty luonnollisesti, ja kenkäsuunnitteluun on panostettu tavalla, jonka mahdollistaa vain yli satavuotinen kokemus kenkien ja erityisesti saappaiden valmistuksesta. Tämän brändin pitkä tarina ei tee sen ajatuksista vanhanaikaisia, sillä se seuraa aikaansa ja esittelee jatkuvasti uusia, trendikkäitä malleja ja moderneja variaatioita klassisista jenkkibootseista. Frye saappaat ovat kulttituote, joka muuntuu moneksi: valitse perinteinen yksivärinen vaihtoehto tai helmillä koristeltu suloinen saapas. Myöskään Frye miesten kengät eivät jätä ketään kylmäksi: näillä jalkineilla lisäät tyyliisi ripauksen katu-uskottavuutta. Kallisarvoiset materiaalit ja ajaton suunnittelu näkyvät pitkälle ja keräävät taatusti katseita. Tee siis Frye kengistä tyylisi tunnus jo tänään!

Luonnollisilla öljyillä kyllästetty nahka

Frye kengät näyttävät todella hyviltä! Yksi niiden kauniin ulkonäön taustalla olevista tekijöistä on laadukas nahkamateriaali, joka on käsitelty monivaiheisessa prosessissa. Nahka saa ainutlaatuisen pintansa, kun siihen imeytetään luonnollisia öljyjä, sitä kivipestään, vahataan ja harjataan, kunnes saavutetaan toivottu lopputulos ja tyyli. Nahkan käsittely on taiteenlaji sinänsä, mutta hyvän nahkamateriaalin hoitaminen ei vaadi erityistä kikkailua! Tärkeintä on, että suojaat nahkan kosteudelta jo ennen ensimmäistä käyttökertaa. Jatkossa nahkaa on helppoa hoitaa harjaamalla, lankkaamalla ja kiillottamalla. Muista, että vesi on nahkan suurin vihollinen - vältä siis turhaa kosteutta! Frye kenkien pohja on valmistettu joko nahkasta tai kumista. Muista, että nahkapohja on erityisen miellyttävä, mutta samalla myös herkkä materiaali. Suosittelemme nahkapohjan pinnoittamista pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Frye kengät netistä Footwayltä

Tuo pukeutumiseesi ripaus amerikkalaista tyyliä ja osta Frye kengät Footwayn verkkokaupasta muutamalla hiiren napsautuksella! Löydät Fryen ja monien muiden kenkäalan huipputoimijoiden tuotteet verkkokaupastamme vaivattomasti. Mikä parasta, me toimitamme aina uudet kenkäsi sinulle ilmaiseksi ja nopealla toimituksella. Jos epäröit ostopäätöstäsi, sinulla ei ole syytä huoleen. Saat nimittäin kaupan päälle maksuttoman 180 päivän palautusoikeuden, jotta voisit todeta kenkien sopivuuden niiden saavuttua. Tervetuloa mukaville ostoksille. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysyttävää!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
15ADR5080
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
13ACS5391
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

19 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK