Kengät Netistä

55 osumaa

Johnny Bulls: moottoripyörä- ja länkkärikulttuurista

Johnny Bulls kengät ovat saaneet inspiraationsa moottoripyörä- ja länkkärikulttuurista, ja ne valmistetaan kestävästä materiaalista sekä lyhyt- että korkeavartisina. Nämä suositut nahkakengät valmistetaan Espanjassa, ja ne ovat sekä kestäviä että sitä mukavemmat mitä enemmän niitä käytät. Valitse omasi John Bulls -valikoimastamme.

Jalat kahdessa leirissä

Jotkut sanovat, että kaksi kulttuuria ovat muokanneet Johnny Bulls -saappaiden ulkonäköä. Biker- tai moottoripyöräkulttuuri on aina ollut arvokas inspiraation lähde muodille ja trendeille. Hieman kova, tatuoinnintäyteinen ja sinnikäs tyyli on vaikuttanut tyyliimme monilla tavoilla jo 1950-luvulta lähtien. Nykyään se on ehkä vielä suositumpi kuin aikaisemmin, kiitos partojen vakaan paluun suosioon ja monien brändien rock-henkisyyden. Johnn Bulls -saappaissa yhdistyvät elementit biker-kulttuurista ja elegantti yksinkertaisyys: saappaat ovat teeskentelemättömiä, mutta niissä on upeita yksityiskohtia.

Länkkärikulttuuri, josta saa kiittää Hollywoodia, vaikuttaa laajasti. Cowboy-imago aloitti matkansa populäärikulttuuriin jo 1800-luvulla, mutta saavutti suuren yleisön suosion Hollywood-filmien kautta 1920-luvulla.

Johnny Bulls onnistuu hakemaan vaikutteita tästä kulttuurista, ja antaa niillä kengille klassisen, mutta modernin ulkonäön. Etenkin mallit kuten Nappa ja Sprinter, joissa on runsaasti yksityiskohtia ja tyylikkäät korot, luovat Villin lännen tunnelmaa.

Yhdistä Johnny Bulls -saappaasi

Pari Johnny Bulls -saappaita viihtyy hyvin yhdessä tiukkojen mustien farkkujen, tyylikkään nahkatakin (jokaisen vaatekaapista tulisi löytyä ainakin yksi) ja mukavan, pitkän paidan kanssa, tai mikset yhdistäisi saappaita tyylikkääseen kauluspaitaan?

Koska kenkien valmistusmateriaali on kestävä nahka, Johnny Bulls -saappaat ovat erinomaiset talvella: ne ovat sekä lämpimät että hyvännäköiset. Talvella on kuitenkin vähemmän pelivaraa tyylin kanssa – takit, hanskat ja myssyt ovat useimmiten pakolliset varusteet. Voit kuitenkin luottaa siihen, että Johnny Bulls -saappaasi tuovat tyyliisi särmää myös talvella. Nahka tekee saappaista lämpimät, mutta jos ulkona on todella kylmä ja haluat tehdä pitkän kävelylenkin, laita saappaisiin lämpimät sukat.

Puhdista ja huolehdi kengistäsi

Puhdista Johnny Bulls -saappaasi, jos ne likaantuvat. Käytä puhdistussuihketta, nahkasaippuaa tai vaahtosaippuaa. Myös bensiiniin kastetun kangaspalan käyttö toimii, sillä pääset eroon vanhasta kenkävoiteesta. Kun peset saappaasi, huolehdi, että ne saavat kuivua luonnollisesti noin 24 tunnissa. Älä laita niitä lämmittimen päälle tai muuten ”keinotekoisesti” kuivata niitä, se ei tee kengille hyvää. Älä unohda laittaa lestimuotteja Johnny Bulls -saappaidesi sisään, kun kuivatat niitä. Voitele saappaasi kenkävoiteella, kun ne ovat kuivuneet. Käytä pyörivää liikettä. Voit käyttää myös kenkäharjaa, mieluiten melko tiheää sellaista. Monet uskovat, että on tarpeeksi, jos nopeasti levittää voiteen, mutta olisi tärkeää voidella saappaat huolellisesti niin, että voide imeytyy nahkaan – noin 2 minuutin levitys riittää tähän.

Johnny Bulls -saappaat netistä Footwaylta

Johnny Bulls on yksi suosituimmista merkeistä, ja meiltä löydät monta eri mallia. Footwaylta saat myös aina nopean ja ilmaisen toimituksen, sekä ilmaisen palautuksen ja 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

55 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK