Kengät Netistä

47 osumaa

Green Comfort kengät tunnetaan hyvistä pohjistaan

Green Comfort kengät ovat tanskalaisen kenkäsuunnittelun taidonnäyte, ja niiden erityisominaisuus on käyttömukavuutta huomattavasti lisäävät pohjamateriaalit. Tuotekehitykseen ja laatuun panostava brändi luo jalkineita erityisesti niille, joiden mielestä kenkien tulee istua täydellisesti ja tuntua käytössä uskomattoman hyvältä.

Tanskalaista huipputeknologiaa vuodesta 1994

Green Comfort kengät ovat Hans Jørgen Millnerin ja Jesper Stærmosen kehittämä jalkinemerkki, jonka tarina alkoi Tanskassa 1990-luvun puolessa välissä. Lähtökohtana brändin luomiselle oli käänteentekevä innovaatio: iskuja ihanteellisesti kestävä pohjamateriaali. Tästä alkoi Green Comfortin voittokulku, ja kengät ovat ilahduttaneet Pohjoismaita asiakkaita lanseerauksesta lähtien. Pohjoismaisille markkinoille valmistetaan nimittäin vuosittain noin kolme miljoonaa kenkäparia - siksi Green Comfort taitaa olla sinullekin tuttu? Brändin kantavat ideat ovat olleet alusta lähtien optimaalinen käyttömukavuus yhdistettynä trendikkääseen muotoiluun ja värimaailmaan. Innovatiivisen tuotekehittelyn uusin tulos on Nepalissa valmsitettu huopatossumallisto, jonka iloiset värit hurmaavat kenet tahansa talvisen tallaajan. Green Comfort valmistaa myös työjalkineita ja turvakenkiä vaativiin olosuhteisiin. Se on siis niin amatöörien kuin ammattilaisten suosima luottomerkki.

Green Comfort kengät - hyvää oloa joka päivään

Voiko harmillisempaa olla, kuin puristavat kengät, joiden pohjat ovat niin jäykät, että tunnet jo kymmenen minuutin kuluttua jalkapohjissa uupumista? Jokainen varmasti tietää, miltä virheostos tuntuu. Tunnelma on kuitenkin erilainen, kun sujautat jalkoihisi Green Comfort sandaalit. Ne on nimittäin kehitetty erityisesti jalkojesi hyvinvointia ja käyttämisen mukavuutta ajatellen. Energsole-teknologia tekee pohjista iskunkestävät, ja tuntuvat jalkoja vasten miellyttävältä jopa koko pitkän päivän ajan. Sandaalit ja työkengät eivät kuitenkaan ole tämän merkin ainoaa osaamisaluetta: löydät sen valikoimasta myös miellyttävät kävelykengät ja lämpöiset talvikengät kylmempiin säihin. Green Comfort saappaat sopivat Suomen sääolosuhteisiin - onhan ne suunniteltu Tanskassa, jossa joudutaan kamppailemaan osittain samanlaisten sääilmiöiden kanssa kuin kotimaan kamaralla! Poimi siis Green Comfortin valikoimasta mukavat kengät kaikkiin vuodenaikoihin - ja koe, miten ne hyväilevät jalkapohjiasi!

Laadukkaat ja innovatiiviset materiaalit lisäävät käyttömukavuutta

Green Comfort kengät ovat todella miellyttäviä. Niiden tuotekehittelyssä mukavuus yhdistyy trendikkääseen tyyliin, sillä brändin filosofian mukaan miellyttävän kengän tulee myös näyttää hyvältä. Green Comfort nahkakengät on valmistettu laadukkaasta nahkasta, joka muotoutuu käytössä jalan muodon mukaan ja joustaa juuri sopivasti. Nahka on luonnonmateriaalina niin miellyttävä ja kestävä, että sitä on käytetty myös sandaaleissa. Näistä kengistä saat siis kestävän seuralaisen vuosien ajaksi. Huomaathan myös pirteät lasten huopakengät, joiden iloiset värit ja hauska suunnittelu saavat helposti hymyn huulille. Pakkassäidenkään pukeutumisen ei tarvitse olla tummaa ja tylsää, kun jalassa ovat raikkaan väriset popot! Muista, että nahka- ja huopakengät kärsivät kosteissa ja sateisissa olosuhteissa. Suihkuta niihin kosteussuojaa ennen käyttöä - ja hanki vedenpaisumusta muistuttavia sääoloja varten kunnon kumpparit tai kalossit!

Green Comfort kengät netistä Footwayltä

Osta Green Comfort kengät Footwayn muodikkaasta ja laajasta tarjonnasta. Tämä tanskalainen merkki panostaa trendikkyyden lisäksi myös kenkien optimaaliseen käyttömukavuuteen. Kun haluat helliä jalkojasi, tiedät mitä tehdä: klikkaa Green Comfortin jalkineet ostoskoriin ja laita tilaus matkaan. Meiltä saat nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, jos et jostain syystä olisi täysin tyytyväinen uuteen hankintaasi. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään, sillä meille on tärkeää, että koet asioimisen mukavaksi. Tervetuloa kannattaville ostoksille Footwayn valikoiman pariin!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
14209 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
K4114
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

47 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK