Kengät Netistä

77 osumaa

Dockers by Gerli

Dockers by Gerli kengät tulivat markkinoille jo kaksi vuosikymmentä sitten. Alunperin työkengiksi tarkoitetut jalkineet ovat kasvattaneet suosiotaan välittömästi lanseerauksesta lähtien, ja tänä päivänä mallistosta löytyy jalkineita niin miehille, naisille kuin lapsille.

Kaikki alkoi työkengistä

Dockers by Gerli kengät tulivat ensimmäistä kertaa markkinoille vuonna 1986, jolloin niitä käyttivät lähinnä satamien ja telakoiden työntekijät. Dockersien tarina alkoi kuitenkin itse asiassa jo yli 10 vuotta aiemmin, kun ensimmäiset testimallit lanseerattiin Espanjan Alicantessa vuonna 1973. Koemallin menestyksen jälkeen tuotanto siirrettiin kokonaan kenkienvalmistuksen kärkimaahan, eli Espanjaan, jossa kenkä saavutti valtavan menestyksen. Pian sen jälkeen 90-luvulla Dockers-kenkä lähti varsinaiseen maailmanvalloitukseen saatuaan jalansijaa Aasiassa. Loppu onkin historiaa: Dockers-brandi tunnetaan tänä päivänä sekä yhtenä suosituimmista työkengistä että nuorison suosikkina. Tämä monikäyttöinen, mukava ja laadukas jalkine soveltuu sekä arki- että juhlakäyttöön, asukokonaisuudesta riippuen. Näissä kengissä kestävyys ja rautainen laatu yhdistyvät jouhevasti tyyliin ja moderniin muotoiluun!

Dockers by Gerli kengät kaikenikäisille tallaajille

Vankkatekoiset kengät ovat maailmanvalloituksen jälkeen levinneet nopeasti arkikäyttöön. Tämän jälkeen yritys laajensi valikoimaansa myös naisten ja lasten jalkineisiin. Suunnitelussa alettiin pian kiinnittää huomiota myös muotiin ja päivän trendeihin, jolloin Dockers-kengistä tuli yksi nuorison suosikeista. Työkenkien ohella valtavaan valikoimaan kuulu tällä hetkellä kestäviä, korkealaatuisia tennareita eri kuoseissa. Tämä saksalainen laatumerkki käyttää vain ja ainostaan korkealaatuisia materiaaleja. Dockers by Gerli saappaat tunnetaan huippumukavina jalkineina, jotka kestävät säätä kuin säätä ja jotka ovat vuodenajasta riippumatta erittäin helppohoitoiset. Dockers by Gerli tennarit ovat niin ikään mukavat jokapaikan jalkineet, joita voi käyttää pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. Kenkein korkea laatu takaa, että Dockers-kengät säilyvät käytössäsi vuosien ajan.

Helppohoitoiset kengät kestävät kulutusta

Dockers by Gerli kengät ovat kevyet, tilavat ja mukavat jalassa. Kengän sisälle on suunniteltu huippumukavat pehusteet, jotka hemmottelevat jalkoja pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. Dockers-jalkineet tunnetaan myös helppohoitoisuudestaan. Vaikka kengät on suunniteltu kestämään säätä kuin säätä, niiden hoito kannattaa kuitenkin tehdä säännöllisesti. Näin varmistetaan, että kengän pinta pysyy puhtaana ja kestävänä. Nämä kengät on tehty kestämään kovaakin kulutusta, joten oikeanlainen kenkien hoito takaa niiden pitkän iän. Dockers-kengät torjuvat tehokkaasti vettä sekä likaa korkealaatuisen Stain Defender -teknologiansa ansiosta. Tekstiilipohjaisten kenkien puhdistus kannattaa pinnasta riippuen tehdä kostealla liinalla. Mikäli kyseessä on sen sijaan nahka- tai nupukkipinta, kannattaa puhdistuksessa ja suojauksessa käyttää kullekin materiaalille sopivia aineita.

Dockers by Gerli kengät netistä Footwayltä

Osta Dockers by Gerli kengät netistä! Tarjoamme kaikille asiakkailleme nopean ja ilmaisen toimituksen. Lisäksi saat kaupan päälle jopa 180 päivän lyömättömän palautusoikeuden - voit siis hankkia unelmiesi kenkiä suoraan kotisohvaltasi, täysin riskittä! Monipuolisesta valikoimastamme löydät jalkineita vaikka koko perheelle. Laadun takeena ovat tutut tuotemerkit, joihin voit luottaa aina. Footwayltä tilatessasi shoppailu on vaivatonta ja nopeaa, joten voit tilata kerralla vaikka useita kenkäpareja. Tervetuloa ostoksille!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

77 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK