Kengät Netistä

151 osumaa

Emma kengät sopivat joka menoon

Vaaditko kengiltäsi mukavuutta, tyyliä ja laatua? Emma kengistä löydät kaiken tarvitsemasi! Emma kengät on suunniteltu Ruotsissa ja niissä on panostettu erityisesti jalkojesi hyvinvointiin ja korkealuokkaisiin materiaaleihin. Kengät valmistetaan tasokkaista raaka-aineista, mutta niiden hinnat ovat edullisia!

Emma kengät - tyyliä, laatua ja mukavuutta

Emma on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa käytännöllisiä ja laadukkaita kenkiä. Ne on tehty pohjoismaisten asiakkaiden vaativa maku huomioiden. Hyvän laadun ja kestävyyden takaamiseksi kaikki kengät on valmistettu luonnonmateriaaleista. Mukavuus ja toimivuus ovatkin Emman valmistamien kenkien lähtökohtana. Miellyttävät jalkapedit tuovat pehmeän ja joustavan tuntuman. Emma kengät ovat laadukkaiden materiaalien, mukavuuden ja tyylin yhdistelmä, ja niiden hinta ei kuitenkaan huimaa päätä. Edullisen hintatason yhdistäminen mukavuuteen ja hyvään laatuun tekee kengistä loistavan valinnan. Kengissä on otettu huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet tyylikkäiden yksityiskohtien ja muotoilun kautta - jokaisessa mallissa on oma jujunsa. Miksi pitäisikään tinkiä tyylistä mukavuuden tähden? Moni luottaa Emma kenkiin juuri niiden erinomaisen hinta-laatusuhteen ja kauniin ulkonäön vuoksi.

Emma kengät kaikkiin tilanteisiin

Emmalta löytyvät kengät moneen menoon. Merkki on huomioinut asiakkaansa tuottamalla kenkiä kaikkia vuodenaikoja varten. Valikoimista löytyykin malleja, jotka sopivat sekä töihin että vapaa-aikaan. Emma kengät ovatkin lyömätön valinta mukavuutensa vuoksi. Jalat eivät väsy niin helposti, kun kenkä on mukava, eikä hiertymiä pääse syntymään. Siksi näissä kengissä käytetään paljon nahkaa, joka muotoutuu jonkin verran käyttäjänsä jalkaan. Emma sandaalit ovat rento valinta kesäkeleille, sillä ne sopivat niin kaupungilla kulkemiseen kuin rannallekin. Emma lenkkarit sen sijaan käyvät erinomaisesti paljon liikkuvalle: ne kestävät kulutusta ja tukevat jalkaa juuri oikeista kohdista. Lenkkareilla voit tehdä pitkiäkin kävelylenkkejä ilman, että kokisit olevasi tyylimokien rajoilla. Tutustu myös merkin bootseihin, loafereihin ja ballerinoihin - tästä valikoimasta löydät varmasti suosikkisi.

Laadukkaat materiaalit ovat avainasemassa

Emma kengät ovat ruotsalaista laatua. Ne valmistetaan korkeatasoisista materiaaleista, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat jalassa ja kestäisivät hyvin käyttöä. Materiaalit ja muotoilu ovat tärkeimpiä osa-alueita kenkien valmistuksessa, joten Emmalla niihin on kiinnitetty paljon huomiota. Mukavuuden ja istuvuuden takaamiseksi valtaosassa merkin kengistä käytetään nahkaa tai mokkaa. Nämä materiaalit sekä näyttävät tyylikkäiltä että mukautuvat käyttäjänsä jalkaan käytössä. Nahka on helppo huoltaa tai huollattaa, ja se kestää pitkään käytössä. Kenkien pohjissa on huomioitu käyttötarkoitus. Tarvitaanko pitoa? Pitääkö kengän olla kevyt? Kumipohja tarjoaa hieman paremman pidon ja tukevamman askeleen, joten se on kätevä etenkin talvikengissä. Kevyemmissä sandaaleissa synteettinen pohja voi olla helpompi ja käyttökelpoisempi valinta.

Emma kengät netistä Footwayltä

Osta Emma kengät Footwayn verkkokaupasta. Kauttamme löydät parhaat tarjoukset, hyvän hinta-laatusuhteen ja erinomaiset toimitusehdot. Toimitamme tuotteet perille nopeasti - meillä sekä toimitus että palautus ovat ilmaisia. Nettikaupastamme tilaamillasi tuotteilla on 180 päivän palautusoikeus. Palvelemme monipuolisesti koko perhettä, joten voit tehdä valikoimastamme kätevästi ostokset eri tilaisuuksia ja tarpeita varten myös kumppanillesi ja lapsillesi ilman kaupasta toiseen juoksemista. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

151 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK