Kengät Netistä

143 osumaa

Blink kengät – rokahtavaa muotoilua

Blink tyydyttää muotitietoisen tarpeet. Ne yllättävät yksityiskohdillaan ja väreillään. Kengissä yhdistyy nuorekkuus, raikkaus ja modernius. Myös luovuus on erittäin voimakkaasti esillä kenkien ulkonäössä. Kuten Blinkin sisarmerkki Bronx, myös Blink kenkien tyyliä kuvastaa katumuodin asenne. Kengät valmistetaan sekä nahasta että synteettisestä materiaalista. Glamouria ja rock-asennetta näistä Blink kengistä ei puutu, joten jos pidät edellä mainitusta tyylistä, löydät varmasti mieleisesi kengät valikoimasta kohtuulliseen hintaan. Blinkin monipuolisesta valikoimasta jokainen löytää itselleen taatusti trendikkäät kengät: rohkeat, seksikkäät sekä edulliset kenkämme saavat sinut näyttämään tähdeltä. Rokahtavilla koristeniittikengillä saat ihmisten päät kääntymään kadulla.

Blink kengät – intohimona trendikkäät jalkineet

Hollantilaisen perheyrityksen voimasta kumpuaa Blinkin menestys. Perhe on 125 vuoden kokemuksella tehnyt tyylikkäitä ja ainutlaatuisia kenkiä ja menestys sen kun vain jatkuu. Blink valmistaa kenkiä mm. ylellisestä nahasta aina värikkäisiin tennareihin, jotka molemmat sopivat asuun kuin asuun. Valikoimasta löytyy niin tukevia ja pitkävartisia saapikkaita kuin rentoja, nilkkurimallisia saappaita. Myös suloiset Blink ballerinat löydät valikoimasta. Tunnustettu hollantilainen suunnittelija Krijn Dijkmans suunnittelee trendikkäitä Blink kenkiä. Hänella on silmää suunnitella nuorekkaita ja trendikkäitä kenkiä, joissa on sitä jotain. Kohderyhmänä hänellä on rohkeat ja erottuvat nuoret. Myös muut brändin suunnitelijat vaeltavat pitkin maailmaa etsimässä kuumimpia trendivinkkejä, voidakseen suunnitella kengät juuri sinulle sillä erityisellä twistillä höystettynä. Blink kengissä riittää valinnanvaraa: saappaita, nilkkureita sekä avokkaita talveen, ballerinoja ja sandaaleja kesään.Myydyimpiä malleja ovat:- Nutmeg- Sicoume- Jessa- Addison- Mara

Näyttävät Blink kengät kohtuuhintaan

Blink kengät jalassasi tunnet, että sinulla on jotain extrahienoa päälläsi. Rohkeat, seksikkäät, mutta kuitenkin edulliset kengät saavat tyylisi näyttämään uskomattoman hyvältä. Näytät nykyaikaiselta tähdeltä upeissa niittipiikkikorkkareissa. Urheilulliset kiilakorkokengät ja koristeniittitennarit saavat tyylisi näyttämään rennolta. Röyhkeän seksikkäät sandaalit saavat jalkasi näyttämään kesällä entistäkin upeammilta. Sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi upeista kengistä, sillä Blinkiltä saat näyttävät kengät hyvällä hinta/laatusuhteella. Voit siis ostaa helposti useampia kenkämalleja, joita voit sitten yhdistää eri tyylien kanssa. Yhdistä suosikkivaatteeseesi eri kenkiä mielesi mukaan ja valloita kanssakulkijat näyttävällä olemuksellasi. Myös miesten on helppo samaistua näihin ainutlaatuisiin kenkiin.

Footway – Blink kengät netistä

Footwayn sivuilta pääset shoppailemaan itsellesi uniikit Blink kengät. Halusitpa sitten bilekorkkarit tai rennot street-kengät, löydät valikoimasta varmasti juuri sinun silmääsi hivelevät kengät. Meillä on nopea ilmainen toimitus ja 180 päivän avoin kauppa. Jos siis kotona tuntuukin siltä, että kengät eivät olekaan sellaiset kuin toivoit, voit helposti palauttaa ne ilman kuluja. Jos haluaisit itsellesi ainutlaatuiset ja nuorekkaat kengät, vieraile ihmeessä Footwayn sivuilla, ja tee upeita löytöjä. Näillä kengillä saat väriä ja tyyliä elämääsi.

BL 081
ALE
BL 229
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BL 081
ALE
BL 081
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BL 250
ALE
BL 450
ALE
BL 081
ALE
BL 388
ALE
BL 250
ALE
BL 081
ALE
BL 081
ALE
BL 370
ALE
BL 383
ALE
BL 250
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BL 371
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

143 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK