Kengät Netistä

55 osumaa

Michael Kors vangitsee ja tuottaa ajatonta chic-tyyliä. Hän on palkittu suunnittelija luksusasusteistaan ja kengistään. Kengät pysyttelevät yleensä eksklusiivisella väriskaalalla, kuten mustassa, valkoisessa, kultaisessa ja punaisessa. Tunnettu MK-logo on kuin piste i:n päällä hänen luomuksissaan. Hän aloitti uransa aikaisin ja tänä päivänä hänen tuotteitaan myydään ympäri maailman. Footwayltä löydät hänen tyylikkäitä designerkenkiään monissa malleissa.

Kaikkien suurien yritysten takana löytyy ennemmin tai myöhemmin henkilö, johon kaiken voi jäljittää. Sama pätee tietenkin myös muotialaan. Suurissa määrin. Ralph Lauren, Manolo Blahnik ja Donatella Versace ovat tunnettuja muodinluojia, jotka ovat hallinneet imperiumejaan enemmän ja vähemmän rautaisin ottein.

Eräs heistä on Michael Kors. Itsepäisyydellään ja selkeillä visioillaan ja valtavalla kyvyllään löytää yleisönsä, on 56-vuotias amerikkalainen aurannut tietä merkilleen.

Aloitti viisivuotiaana

Michael Kors syntyi New Yorkissa 50-luvun loppupuolella. Hänen äitinsä oli entinen malli ja opiskelija. Jo viisivuotiaana hän suunnitteli äitinsä morsiuspuvun äidin toisiin häihin – luultavasti hän piti suunnittelusta ja muodista ottaen huomioon hänen äitinsä entinen ammatti mallina. Tahti jatkui ja kun Michaelista tuli teini-ikäinen, myi hän omia vaatteitaan kellarista, ennen kuin hän haki ja pääsi sisään Fashion Institute of Technologyyn keskellä New Yorkin Manhattania.

Jätti korkeakoulun kesken

Michaelin aika korkeakoulussa jäi tosin lyhyeksi, vain yhdeksän kuukauden kuluttua hän jätti sen kesken. Pian hän aloitti työskentelyn liikkeessä ja sai mahdollisuuden myydä omia luomuksiaan siellä. Pian sen jälkeen hänet bongattiin, ja hänet löysi ei kukaan muu kuin luksusketju Bergdorfsin muotipäällikkö. Nyt hänen uransa lähti kunnolla käyntiin. 80-luvun aikana Michael Kors laajensi myyntiään ja tuotteita löytyi monien luksustavaratalojen valikoimista.

Tänä päivänä Michael Kors on yksi maailman suurimmista muoti-ikoneista ja merkki koostuu kahdesta osasta: Michael Kors Collection ja MICHAEL.

Myötätunto esillä

Vallan mukana tulee… ei ehkä aina vastuuta. Ainakaan ei aina hyväntekeväisyyden parissa. Michael Kors on kuitenkin tehnyt itsensä tunnetuksi ottamalla vähempiosaisia huomioon ja huomioimalla, missä rahasta voi olla hyötyä sairauksien tutkimuksessa. Yksi esimerkki on organisaatio God’s Love We Deliver, joka toimittaa ruokaa HIV- ja AIDS-sairaille. Hän on myös saanut tunnustuksia ja palkintoja työstään syöväntutkimuksen edistämisessä. Viimeisin on ”Watch hunger stop”, yhteistyö YK:n elintarvikeohjelman kanssa, jonka tavoitteena on vähentää nälänhätää. Jokaista myytyä kelloa kohden menee rahaa sadalle tarvitsevalle lapselle.

Michael Kors Footwayllä

Footwyayltä löytyy kenkiä tytärmerkiltä MICHAEL, jonka erottaa omalaatuisesta designistaan ja palkitusta eleganssistaan. Täältä löydät upeita nilkkureita, hienoja saappaita, urheilullisia kenkiä ja paljon muuta. Löydä uudet suosikkikenkäsi maailman parhailta muotisuunnittelijoilta, jotka ovat tunnettuja ”ready to wear”-mallistoistaan ja tyylikkäästä suunnittelustaan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fancy Me
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Body Love
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raffles
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Abbie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anchors Away
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Always There
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

55 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK