Pieces, Kengät

23 osumaa

Pieces kengät muotitietoiselle nuorelle

Pieces-mallisto on trenditietoisen nuoren unelma. Pieces on nuorisomuodin edelläkävijä, jonka kengät erottuvat katukuvassa edukseen. Heidän laaja mallistonsa kattaa sekä arjen luottokengät että juhlissa katseita kääntävät korot.

Pieces kengät ja brändin tausta

Vuonna 2003 perustettu Pieces kuuluu samaan brändiryhmään mm. Vilan, Vero Modan sekä Selectedin kanssa. Sisarbrändiensä tapaan Pieces tuottaa trendien pinnalla kelluvia jalkineita, jotka ovat sesonki sesongin jälkeen osoittaneet muodikkuutensa. Piecesin mallistosta löytyy upeita Pieces bootseja sekä trendikkäitä lenkkareita ja ballerinoja arkikäyttöön, unohtamatta myöskään säkenöiviä korollisia avokkaita illan menoihin. Pieces-malliston kengät ovat tyylivarma valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Pieces kenkien hoito ja tyylivinkit

Trenditietoisen muotoilunsa ansiosta Pieces kengät nostavat tyylisi uudelle tasolle. Yksinkertaisen tyylikkäät Pieces lenkkarit on helppo pukea lempiasusi kanssa, kun taas Pieces korkokengät tai saappaat täydentävät minkä tahansa juhla-asun. Pieces malliston kengät on valmistettu useista eri materiaaleista ja kuosi- sekä värivaihtoehdot ovat monipuoliset. Pieces kenkien säännöllinen käsitteleminen valmistusmateriaalille sopivalla hoitoaineella pidentää kenkiesi käyttöikää sekä säilyttää ne uudenveroisina.

Tilaa Pieces kengät helposti netistä Footwayltä

Pieces kenkien tilaaminen Footwayltä on helppoa ja vaivatonta. Tiedämme, että haluat sovittaa kenkiä rauhassa oman peilin edessä, joten tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme maksutta pikaisen toimituksen ja ilmaisen postituksen sekä mahdollisen palautuksen. Löydä omat Pieces kenkäsi jo tänään!

Bernadette
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Denise
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bebbie
ALE
Sivu 1 / 1

23 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK