Penelope, Kengät

7 osumaa

Huippumerkki Penelope Chilvers

Eksklusiivinen huippumerkki - Penelope kengät

Huippumerkki Penelope luo kaunista jalkinemuotia tyylitietoisille naisille. Sekä trendikkäät nuoret että jo urallaan edenneet aikuisemmat naiset ovat ottaneet merkin omakseen. Kengät luodaan perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen ja luonnonmateriaaleja suosien. Kestävät aitonahkaiset jalkineet on valmistettu Oeko-Tex-merkitystä nahasta, mikä takaa, että ne eivät sisällä haitallisia aineita. Perinteinen käsityövalmistus takaa huippulaadun, josta hyvänä esimerkkinä ovat tuotemerkin kenkien pohjalliset, jotka ovat nahkaa ja ne ommellaan käsin. Lisäksi tuotannossa suositaan lähialueiden yritysten raakamateriaaleja.

Penelope Chilvers ja Penelope kenkien tarina

Vuonna 2005 perustetun tuotemerkin takana on nainen nimeltä Penelope Chilvers, joka aloitti kenkien valmistuksen erittäin pienissä ympyröissä, nimittäin kotonaan keittiössä. Ensimmäinen malli, The Long Tassel Boot, eli pitkävartinen hapsusaapas, saavutti välittömästi suuren suosion. Tähän vaikutti suuresti Cambridgen herttuatar ja prinssi Williamin puoliso Kate Middleton, joka myös pukeutui The Long Tassel Boot -saappaisiin ja oli näin mukana jalkineen leviämiseen ympäri maailman. Nykyään yrityksen tuotteita voi ostaa muun muassa Kaukoidästä, Australiasta ja USA:sta sekä eri puolilta Eurooppaa. Penelope kengälle on tunnusomaista korkea laatu, tyylikkyys ja mukavuus, kaikki samassa paketissa. Siksi brändin kengät löytyvätkin monen sellaisen jalkinehyllystä, joka arvostaa laatua sekä ajatonta tyyliä maustettuna moderneilla vivahteilla.

Penelope kengät - Ihastu eksklusiiviseen suunnitteluun

Penelope kenkämallisto huokuu ajatonta tyyliä, mutta myös rohkeita leikkauksia, suunnittelua ja yksityiskohtia, mikä tekee tuotemerkin kengistä persoonallisia luomuksia tämän päivän muotitietoiselle naiselle. Tutustu kokoelmaan ja nauti upeista väreistä, kuten houkutteleva punainen, pirteä oranssi, hillitty harmaa tai tyylipuhdas valkoinen. Tyylikkäät yksityiskohdat kuten nyörit, rusetit, soljet ja koristekivet antavat kengille oman ylellisen viimeistelyn.

Penelope kenkiin on helppo rakastua

Modernin suunnittelun, aidon käsityövalmistuksen ja ajattoman tyylikkään ulkoasunsa johdosta Penelope kenkiin on mahdoton olla rakastumatta. Tuotemerkin klassikkomalleihin lukeutuvat muun muassa Impossible Boot ja Incredible Boot, mutta valikoimasta löytyy useita muitakin näyttäviä malleja, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Meidän Penelope-mallistomme sisältää kenkiä joka tilanteeseen, joten sinun on helppo löytää tyyliisi sopivin malli. Yhdistele brändin kenkiä mielesi mukaan, vain mielikuvituksesi on rajana, sillä Penelopet sopivat uskomattoman monen asukokonaisuuden kanssa. Tästä voimme kiittää kenkien moniulotteista suunnittelua, mikä takaa hauskoja hetkiä tuotemerkin kenkien parissa.

Penelope kengät hankit kätevästi osoitteesta Footway.fi

Tee tilauksesi ja poimi omaksesi upeat ja eksentriset Penelope-merkkiset kengät kätevästi Footwayn valikoimasta. Jalkine joka kestää trendien vaihtelut on aina varma valinta, ja siksi sinun tulee tutustua juuri Penelopen kenkävalikoimaan. Tutustu myös verkkokauppamme muihin vaihtoehtoihin ja voit päivittää kenkäkomerosi kerralla kätevästi samassa osoitteessa. Nopean toimituksemme ansiosta saat kenkäsi kotiin jopa jo seuraavana päivänä. Meillä Footwayllä teet tilauksesi aina 180 päivän avokaupalla ja saat lisäksi maksuttoman toimituksen ja tarvittaessa jopa maksuttoman palautuksen. Iloinen asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kenkiin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä, joten tee valintasi jo tänään!

Xonesa
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Veloz
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Xonesa
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Veloz
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK