Kengät Netistä

15 osumaa

Paul Smith kengät laatutietoisille

Klassinen ja laadukas brittimerkki Paul Smith on ollut muodin aallonharjalla jo yli neljäkymmentä vuotta. Paul Smith kengät ilmentävät suunnittelijansa juuria urheilun, designin ja muodin parissa, ja sporttisinkin kenkäpari onkin samanaikaisesti rento mutta täysin salonkikelpoinen.

Rennon ajatonta tyyliä Paul Smithiltä

Taidokkaasta räätälöinnistään ja värikkäistä raidoistaan tunnettu Paul Smith aloitti uransa 1970-luvun alussa Nottinghamissa Englannissa. Kun onnettomuus katkaisi hänen haaveensa kilpapyöräilijän urasta, Paul Smith opiskeli räätäliksi ja suunnittelikin aluksi pelkästään miesten vaatteita. 80-luvulla Paul Smith mullisti perinteisen miesten puvun ja teki jäykän virallisesta asusta rennomman, muodikkaamaan ja nuorekkaamman. 90-luvun puolivälissä merkki laajeni naisten ja lasten mallistoilla sekä kengillä ja muilla asusteilla. Paul Smithin "laatua rennolla tyylillä" -periaate on kantanut aina nykypäivään saakka, ja persoonalliset Paul Smith kengät jatkavatkin vaatteiden luomaa perinnettä. Japanissa Paul Smith-merkki on saavuttanut kulttistatuksen, ja kotimaassaan Iso-Britanniassa sekä muualla maailmassa se on jo vuosikausia ollut muotia, laatua ja rennon persoonallista tyyliä arvostavien asiakkaiden kestosuosikki.

Paul Smith kengät

Paul Smith Rabbit lenkkarit ovat mukavat ja monipuoliset jalkineet, jotka sopivat urheilullisesta ulkomuodostaan huolimatta moneen menoon. Nämä kengät on helppo yhdistää niin sporttiseen asuun kuin rennosti leikattuun pukuunkin. Rabbitit on valmistettu nahasta ja varustettu mokkanahkaisilla somistuksilla - ne ovat saatavilla monissa eri väreissä. Kenkää koristaa sivusta Paul Smithin signature, eli raitakuosi, joka tekee merkistä heti tunnistettavan ilman logoa. Paul Smith Hashbury on klassinen ja ajaton purjehduskenkä, joka on saatavilla mokkaisena tai nahkaisena monissa eri väreissä. Purjehduskengät ovat kesäkauden klassikko, ja ne näyttävät yhtä hyviltä kaupungilla kuin purjeveneen kannellakin ja sopivat niin farkkujen, kaprien kuin shortsienkin pariksi. Klassiset purjehduskengät voit hankkia vaikkapa lempivärissäsi, jolloin niiden ajaton muotoilu saa modernimman ilmeen ja voit tuoda näppärästi väriä muuten yksiväriseen asuun. Paul Smith -tuotemerkin keskiössä on aina hyvä suunnittelu, toimivuus ja käytännöllisyys, tyylikkäästä ulkomuodosta tinkimättä.

Paul Smith nahka- ja mokkakenkien hoito

Paul Smith kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ja mokasta ja nahasta. Jotta voisit nauttia lempikengistäsi mahdollisimman kauan, niistä kannattaa huolehtia hyvin alusta asti. Nahka ja mokkakengät tulisi aina suojata kosteudelta ennen käyttöönottoa materiaalille sopivalla suojasuihkeella tai voiteella. Näillä toimenpiteillä pidennät kenkien ikää huomattavasti. Jos kengät likaantuvat käytössä, ne olisi hyvä puhdistaa heti, ettei lika ehdi piintyä kiinni. Mokkajalkineista pölyt on helppo harjata mokkaharjalla ja nahkaakin voi harjata pehmeällä harjalla ja tahrat poistaa mikrokuituliinalla tai vaikkapa hieman kostutetulla pyyhkeellä. Kulunutta pintaa voi käsitellä värillisellä vahalla, joka levitetään pehmeällä liinalla ettei kenkien pinta naarmuunnu. Myös mokkakengät voi elvyttää mokalle tarkoitetulla suihkemaisella väriaineella.

Ihanat Paul Smith kengät netistä Footwayltä

Osta Paul Smith kengät netistä Footwayltä. Erinomaisen valikoimamme lisäksi tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen. Jos haluat jostain syystä palauttaa tai vaihtaa kengät, niin palauttaminen on helppoa ja kätevää paketissa olevalla valmiilla palautusetiketillä ja pitkällä 180 päivän palautusoikeudella. Kaikki kengät, jotka näet sivuillamme, ovat valmiina varastossa juuri nyt odottamassa tilaustasi, jotta saisit uudet jalkineet käyttöön mahdollisimman pian. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa ongelmatilanteissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. Tervetuloa ostoksille!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Covina
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Barge Ls
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monolit zip
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Form zip
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Form Oxford
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monolit zip
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monolit boot
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kids Decade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK